.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Всияки казват че съм....

Много хора казват,че съм грозна.Не знам защо така си мислят.Ето на пример излизаме с приятелки и по едно време виждам познати,които са с някаква тяхна приятелка и аз започнах да си говоря с тях,когато това момиче каза:Защо си толкова грозна? и от там на татък имаше 1 спор,но не ми се занимаваше .Това е е най-скорощния примиер. Някой мои съученици казват същото.Може ли да ме посъветвате как да им отвръщам и все пак и вие да си кажете мнението,всео ка да знам дали хората го казват само защото ме мразят или дали на истина съм грозна:http://prikachi.com/images/968/4812968U.jpg и http://prikachi.com/images/36/4813036Z.jpg И да добавя,че съм на 14.Благодаря за вниманието
    Последно редактирано от slunchoy : 05-25-2012 на 19:18

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Апффф
    Първо тази за да го каже това,трябва де и доста зле.Второ не си грозна според мен,всеки си има някакъв чар,а и се на 14 ще се промениш малко или много.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Женската злоба край няма, нали знаеш. Това са глупости. Не си грозна, просто си естествена, грозен човек няма, всеки има чар, може и да не е визуален. Сладка си, има къде къде още да се развиваш и променяш визуално. Имай самочувствие, не тръгвай да правиш неща, за които ще съжаляваш, само за да се харесаш. Това, че днешните на твоята възраст ходят с един тон грим и т.н не означава и, че и ти трябва да станеш такава. Ако правиш нещо, прави го за себе си. Уважавай себе си най-вече и не обръщай внимание на такива подмятания.
    Последно редактирано от nIkEnCeTy_bE : 05-25-2012 на 19:33
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

. Не си грозна, просто си естествена

Да,точно това,че съм естествена.Много хора ми казват:Защо не си слагаш грим,сигурно ще изглеждаш по-добре

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Абе я не ги слушай !! Много си си хубава даже.. И НАЙ-ВАЖНОТО ЧЕ СИ ЕСТЕСТВЕНА ..!! Не като някой зацапани клоулни |(

Мега фен Аватара на Colouring
    Няколко човека ти вдигнаха самочувствието вече. Доволна?
    Чисто просене на комплименти...

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Mне . По - скоро прекалена чувствителност.

ООО ДА НАПРАВО СИ УМИРАМ ДА МИ ПРАВЯТ КОМПЛИМЕНТИ,ТОЛКОВА ДОБРЕ МЕ ПОЗНАВАШ!

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Ето съществен пример за злоба. И понеже ти отгоре^^^ не можеш да привлечеш никакво внимание към себе си, сега заслужаваш да си на нейното място.....
    Мила и аз съм била в твоето положение. Всички тези които те наричат "грозна" са или грозни или кифли, които всъщност много си приличат. Не им обръщай внимание, не се смазвай заради тях.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Тя самата дума "грозно" е грозна, а това, че са ти казали така, просто не им обръщай внимание. Те ще се харесат на един тип хора, ти на друг.... Както ти казаха грозни хора няма, винаги ще има такива, които няма да те харесват, ще има такива и които те харесват..... Просто сте малки и не разбирате.... не се засягай, ако някой ти го каже отново.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Не си изобщо грозна! Наистина всеки си има някакъв чaр! И аз съм на 14 и мога да ти кажа че естествените момичета сме много по-красиви от тези смахнати сегашни кифли които живеят в грим! Просто тези които ти казват че си грозна ти завиждат!

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Ето съществен пример за злоба. И понеже ти отгоре^^^ не можеш да привлечеш никакво внимание към себе си, сега заслужаваш да си на нейното място.....
    Мила и аз съм била в твоето положение. Всички тези които те наричат "грозна" са или грозни или кифли, които всъщност много си приличат. Не им обръщай внимание, не се смазвай заради тях.
    Много ти благодаря обаче на истина като се замисля повечето хора,които ме наричат така имат бъдеще на стриптизиорки,чистачки,но тъпата ми глава продължава да се обижда от тези злобни коментари

Хей,много си хубава даже ! Имаш правилни чарти - естествена си.На такива коментари изобщо не трябва да обръщаш внимание.Това показва,че си много над тяхното ниво,а едва ли всички са толкова "прекрасни",че са тръгнали да търсят твоите косури.Колкото до грима - ще има време,ще се гримираш ! Сега имаш такова миловидно излъчване и е глупаво да се цапотиш.

anonymous708973
    Guest
    Не бих казала, че си грозна, по-скоро не си открила своя стил, изобщо начина, по който да изпъкнеш сред тълпата. Доколкото виждам, имаш чиста кожа, което е страхотно предимство. Зъбите ти сякаш са малко разместени, така ли е или не съм видяла добре? Ако вашите имат финансовата възможност, помоли ги да ти ги оправят. От брекети нямаш нужда, но редовното носене на скоби ще ти помогне.

Както каза nIkEnCeTy_bE женската злоба КРАЙ няма. Супер яката си!

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    когато това момиче каза:Защо си толкова грозна?
    Как така от нищото изпъкна този въпрос?

Цитирай Първоначално написано от gugenceto2 Виж мнението
    Ето съществен пример за злоба.
    И как така реши, че е злоба?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не бих казала, че си грозна, по-скоро не си открила своя стил, изобщо начина, по който да изпъкнеш сред тълпата. Доколкото виждам, имаш чиста кожа, което е страхотно предимство. Зъбите ти сякаш са малко разместени, така ли е или не съм видяла добре? Ако вашите имат финансовата възможност, помоли ги да ти ги оправят. От брекети нямаш нужда, но редовното носене на скоби ще ти помогне.

Така ти се струва явно,4 години носене на скоби мисля,че никак не са малко,доста подигравки отнасях заради тях последната година като ги носех.Единствения проблем,който имам със зъбите е,че когато носех скоби,те бяха на горната челюст и по някакъв начин на единия резец се е образувало нещо като кариес и този зъб е пломбиран и има малко по различен цвят от останалите , мисля да го избеля в най-скоро време

[QUOTE=Nakadah;10183531]Как така от нищото изпъкна този въпрос?

Ами честно казано не знам.Никога не съм виждала това момиче,нито тя мен и ей така из веднъж го каза

Пф, абсолютно не е злоба. Просто си казвам мнението. Окей, съгласна съм - момичето хич не е грозно, но с какво ще му помогнете вие, като и изредите хиляда реда суперлативи? Естествено, че търси комплименти. Защо е направила темата? За да и кажат хората, че е хубава и това да има положителен ефект над нея, респективно - да си вдигне самочувствието.

anonymous546178
    Guest

Пф, абсолютно не е злоба. Просто си казвам мнението. Окей, съгласна съм - момичето хич не е грозно, но с какво ще му помогнете вие, като и изредите хиляда реда суперлативи? Естествено, че търси комплименти. Защо е направила темата? За да и кажат хората, че е хубава и това да има положителен ефект над нея, респективно - да си вдигне самочувствието.
    Не,идеята за темата въобще нямаше такъв замисъл.Исках да разбера дали на истина създавам такова първо впечатление.Не,че външния вид е най-важното нещо,обаче примерно вървя си по улиците,някой човек не ме познава и искам да разбера какво впечатление правя у хората.Плюс това на истина много лесно се засягам

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от slunchoy Виж мнението
    Не,че външния вид е най-важното нещо
    Кой пък те излъга с тая глупост? Смяташ ли, че някога някое момче ще те заговори ако не го привличаш?

Цитирай Първоначално написано от Nakadah Виж мнението
    Кой пък те излъга с тая глупост? Смяташ ли, че някога някое момче ще те заговори ако не го привличаш?
    Е това беше много тъпо.Е да разбира се,ако изглеждам като крокодил едва ли някой ще ме заговори,говоря за момче.Но това,което каза е супер повърхностно,но за жалост е истина.

Въпросът е сама да се харесваш, въпреки недостатъците си. И най-прекрасният човек на планетата да си, то никога няма да можеш да се харесаш на абсолютно всеки.

И с риск пак да ме подхванете, ще ползвам малко хумор: "Не е важно да си красив,важното е да намериш същия изрод като теб!" Не, не е свързано с теб, авторке.

Въпросът е сама да се харесваш, въпреки недостатъците си. И най-прекрасният човек на планетата да си, то никога няма да можеш да се харесаш на абсолютно всеки.

И с риск пак да ме подхванете, ще ползвам малко хумор: "Не е важно да си красив,важното е да намериш същия изрод като теб!" Не, не е свързано с теб, авторке.
    Да разбрах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си