.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Проблем.

Проблем.

Здравейте.Аз съм хомосексуален на 18 години , скоро 19.Вчера правих свирка на приятеля си ,гълтах му и ми хареса ужасно много.Не знам защо но изпитвам доста голямо удоволствие и екстаз от по-големичките пениси.Имало е доста пъти ,в които съм се пробвал с момиче,но просто усещането не е същото.Не изпитвам сексуални наклонности към тях и не ми харесва.За сега само приятелят ми знае че съм хомосексуален ,а все още не съм го казал на родителите си и ме е страх да им призная ,защото ще ме изгонят от вкъщи и ще трябва да живея при приятели ми.Някой може ли да ми помогне или да ми каже начин как да се спася без да ми го натикат отзад?Ще бъда много благодарен.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    запиши се в "Джемини". Катил

Не е забавно ,напълно сериозен съм.... Писнало ми е от подигравчии като тебе.

а на мен ми е писнало от разни сульо - пульовци, дето си мислят, че са интересни, като се правят на такива и онакива. Азис беше първият, приеми го. В случай, че си си чист, ааа, един от трите педала под таблото на колата, просто си се таковай при гаджето си, малко акъл трябва, за да се сетиш. Виж, не обичам да се заяждам, но понякога някои неща ми идват в повече

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от draganspasov Виж мнението
    Някой може ли да ми помогне или да ми каже начин как да се спася без да ми го натикат отзад?Ще бъда много благодарен.
    Каквото и да направиш , мисля че няма вариант ,в който да не ти го натикат отзад .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

и то четвъртит

2 варианта:
    1) Стани хетеросексуален!
    2) Ела да те застрелям!

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението
    2 варианта:
    1) Стани хетеросексуален!
    2) Ела да те застрелям!
    Подкрепям второто

ПП: Виж сега те или ще те приемат такъв ..ъЪъ обратен или НЕ !! И стига сте пускали такива едни и същи теми ,че вече на всички ни писна !! На 19 си оправяй се сам ..Не сте ни интересни вече ..

и какво като го застреляш? Толкова много станаха, че мунициите на държавния резерв няма да ти стигнат, дори ако хипотетично стреляш с един куршум два заДника

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз не разбирам , вас като не са ви в обкръжението и не ви се натискат -какво ви пречат?!Като не си тика сексуалността в лицето ми нямам проблем с него.
    Вариант има да си мълчиш и да се правиш на такъв,какъвто не си или да им кажеш по някакъв начин по-заобиколен.Не виждам как ще го криеш още много дълго време.
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ай сиктир вече от такива теми ... Писна ми да ви чета педераските истории и изцепки ...
    иначе вариантите са 2: Или се правиш на хетеро, или се изнасяш при приятелят си.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ай сиктир вече от такива теми ... Писна ми да ви чета педераските истории и изцепки ...
    иначе вариантите са 2: Или се правиш на хетеро, или се изнасяш при приятелят си.
    Ай сиктир и ние от грозния кон (Тоест теб ) Не си прави труда да ми отговаряш/нареждаш Гнусна си ми даже и като ти чета коментарите :S
    А до автора тегли и майните на дългия маркуч и си забии един отзад (Педа*че)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си