- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Счупено огледало ..
истината е че по принцип никой не може да отнеме онова, което истинският Господ Бог от собствената Си Воля е приготвил за някого, като се има предвид че още от самото начало Той определя да има в изобилие за всички, обаче поради царуването на греха(т.е. верческото/духовното беззаконие), особено в такива усилни времена като сега, има възможност вярващи от някаква секта да се опитат да причинят загуба на едно или друго в живота на някой човек, и дори да се опитат да му отнемат от благодатта, която Бог му е определил, та ако твоята приятелка е вярваща в някоя секта/религия, тогава има вероятност да е дошло проклятие оттам, обаче това въобще не е гаранция че проклятие не е възможно да дойде и от другаде, например ако общуваш с хора, които са в връзка с някаква секта/религия, а имай предвид че вярата в суеверия като това за счупеното огледало също може да отвори вратата на някакви духовни служители/работници на неправдата да нанасят проклятие в твоят живот, а суеверията са един от най-типичните примери за това колко "идиотски" е произходът на идоложертвеното, или казано с други думи, на верческата/духовната неправда, едва ли Господ Исус и Неговият Бог Отец желаят някой от човеците да не получи живот в изобилие, разбира се това не означава че Бог въобще няма да накаже онези, които не спират да вършат верческа/духовна неправда или злини, преди години когато започнах да посещавам една секта(между другото беше християнска), в един момент усетих нещо като поява на затормозеност и загуба на разни способности, в рамките на месец се влоших драстично, вече не можех да съм толкова сръчен и креативен колкото бях преди кракът ми да стъпи за първи път там, оттогава аз бях въведен в неизбежният сблъсък с ежедневна борба против верческото/духовното беззаконие, като в началото дори не знаех че съществува такова, но разбрах с сигурност за неговото съществуване едва след години, така че, както вече казах не веднъж в този форум, пазете се от сектите и религиите, имат вид на праведност, но отвътре таят голямо беззаконие
Последно редактирано от npp : 05-26-2012 на 12:10