- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Притеснение за СПИН или друга зараза.
Здравейте.
Вчера имах рисков контакт и сега съм яко във филма.
Правих го със съмнително момиче. Аз си купих презерватива - от дебелите, и аз си го сложих.
Проблема е, че: първо тя понече да ми хване пишката с ръка, но аз се отдръпнах... и все пак успя да я докосне.
По-притеснителното е това - правихме секс, с презерватив естествено. Но след като свърших и си махнах презерватива (предполагам съм пипнал с пръсти от вагиналните и течности по презерватива) след това си пипнах и пениса по инерция със същата ръка.
Ако тя е болна от СПИН или нещо друго има ли риск да съм се заразил при описаните контакти с нея? Не ми е правила свирки, нито сме го правили без презерватив. Единствено това, което споменах. Помагайте, че днеска съм блед като платно от нерви направо. Голям съм глупак...
Инфекция ще хванеш тогава, когато има извършен полов акт БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ. Спи спокойно![]()
След като аз съм задал въпрос и не се шегувам, очаквам същото и в отговорите. За това намирам заяждането ти за безполезно. А на първия отговорил - благодаря. И все пак очаквам още мнения, ще ги намеря за полезни и успокояващи!
Поздрави!
Най-сигурно е след 20 дни (колкото е прозоречния период) да си направиш тест в КАБКИС. На 3-тия и 6-тия месец- отново.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
При положение, че само си се докоснал с нея ръка, шанса пак го има, но е доста по малък. Ако искаш да си 100% сигурен, че нищо ти няма направи си изследвания, по схемата, която ти казаха по-горе.
А какво значи "шанса го има, но е доста по-малък"? Нещо като "има шанс ако тя евентуално е болна от спин (което също не е сигурно) и аз да съм се заразил" или "дори и да е болна няма шанс да съм се заразил"
Спин се хваща ако телесни течности имат контакт.Това,че си я пипнал ще доведе до заразяване със спин ако си имал раничка или нещо подобно и някаква нейна телесна течност навлезе в кръвта ти.
А какъв секс сте правили като не си смеел да я пипнеш 0.о И как правиш секс ей така с човек,от който явно те естрах.Луда работа...