.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: СЪВЕТ

СЪВЕТ

Здравейте!Искам да ви помоля за съвет или просто да споделя историята си.. С приятеля ми сме заедно от 2 месеца отначало всичко беше прекрасно като в приказка даже си нямате и на идея колко щастлива бях!но бях 1 седмица след като тръгнахме отношението му към мен се промени..отначало когато излизахме постоянно ме държеше за ръка целуваше ме прегръщаше ме..а след 1 седмица аз ако не го целуна той няма да го направи..отначало си казах че още е рано да го съдя за това но за 2 месеца е непоносимо вече..търпях всичко това защото наистина много държа на него и искам да съм с него.Показвал ми е че и той държи на мен. Когато го попитам защо е променил отношението си към мен отговора е,че не го е променил просто не показва чувствата си като другите момчета.Сериозно момче е и сме говорили,че и двамата искаме сериозна връзка и т.н.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Лаааааал, не те държи за ръката винаги като се разхождате и не те целува през 5 минути. О ужас ! КЪСАЙ ГО !!!!

Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Лаааааал, не те държи за ръката винаги като се разхождате и не те целува през 5 минути. О ужас ! КЪСАЙ ГО !!!!
    +++
    Десет букви.

Повече от фен Аватара на pentxayc
    Град
    между две женски бедра ;>
    колко често достигате до сексуални извращения ?
    задник съм

"Revenge is a dish, best served with my dick."

Цитирай Първоначално написано от pentxayc Виж мнението
    колко често достигате до сексуални извращения ?
    секс правим а какво по точно имаш предвид под сексуални извращения ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си