.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да мре бе, един луд по малко ще дойде добре на тоя побъркан и без това свят.

Инак недей да се лъжеш че ще става сериозно между вас. Пича си влачи купища проблеми с него, които след Х време ще прехвърли на теб. Той не обича да си ги решава. А от там има един изход или да му ги върнеш обратно или да станеш още един от проблемите, които той ще си влачи.

П.П. Оная лудата няма да се самоубие, само плаши за да привлича внимание. Цялото това енщо е фасада, за да си помпа егото.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Да мре бе, един луд по малко ще дойде добре на тоя побъркан и без това свят.

Инак недей да се лъжеш че ще става сериозно между вас. Пича си влачи купища проблеми с него, които след Х време ще прехвърли на теб. Той не обича да си ги решава. А от там има един изход или да му ги върнеш обратно или да станеш още един от проблемите, които той ще си влачи.

П.П. Оная лудата няма да се самоубие, само плаши за да привлича внимание. Цялото това енщо е фасада, за да си помпа егото.
    +1
    И както ти казаха и по-горе има вариант твоя да и блокне номера на тая ненормалница и повече и да иска, да не може да му се обажда. А цако пак го причаква пред тях и тн, да и тегли един здрав бой и толкос.

Ооо мн добре те разбирам имаме същия проблем...Ходи до тях и се крие,за да може да го наблюдава,зв му постоянно или кара нейни приятелки да му зв и да му казват колко е зле и разни такива,само заплахи от нея,прави всичко асамо , за да я съжелява,и от жал "да се добере до него".И аз мн се ядосвам,но виждам че всеки път когато стане дума за мен тя полудява,и става още по-зле...вярва си на глупостите ужас направо не ми се разказва,затова по-добре ни6то не прави ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си