- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- 2Pac е жив!
Изглежда NightGuardian е бил прав през цялото време! Вчера се видях с 2Pac, ето снимка:
![]()
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
оф а веднъж в секс-лов.бг в някаква тема за снимки, за която не знаех, че е тема за снимки на полови органи, един си беше снимал пишката + ролетка отстрани
тва е гадно.. гавра с човек, който е починал и е идол на много хора.защото е направил нещо.
мн гадно и тъпо
Е добре ве, изпростявате! Едно е да пЦуваш найтгардиън, друго е да си правиш такава гавра с починал човек...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
тва гадно бе!
не му трябват фалшивите ви съжаления. Ставате като свещеника , който ще опява гроба ми.
До вчера казвате кур за някой или дори не го знаехте , днес памет му правите. Фалшиви хора , пълно.
Оф за другите писали не мога да кажа
но аз например
не му се кефя в смисъл такъв че не съм му фенка
и да, не знам почти нищо за него
ииии това пречи ли ми да смятам че това което е направил StringTheoryPracticist е мега тъпо O_O
тц ти си малко хем сърби хем боли
не искам да виждам устните ти да говорят , нито ръцете ти по клавиатурата.
Последно редактирано от NightGuardian : 05-27-2012 на 18:03
Нямам думи просто.. то бива простотия бива ама тва е вече ужасно.. заеби няма кво да говоря..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
той да беше разнообразил , ама той може едно и също и се мисли за забавен.![]()
Ква забава тва си е чиста злоба.. както казах.. няма да коментирам, защото не искам да поставям никого под общ знаменател.. просто виждам скуката тука как се отразява
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Тхей би мад![]()
Филмииииии беее! Излез от филма, бе момче! То не е съжаление и то не е заради теб! Става въпрос за една много грозна гавра!