- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ОБЗОР НА БАЛ 2012
харесва ми това че има 1-2души от клас на тези балове, които са различни и не се сливат с тълпата
грозотии от мъжки пол с виненочервени ризи, лъскав сив/бял/бежов костюм и лъскави обувки, с няколко номера по-големи
задължителни аксесоари са:
-грозен ланец
-гел за коса
а за тези травеститоподобни курви нямам думи
лъскав евтин сатен
камъни, облепени на всичко възможно
грозни обувки
абсурдно сложени перуки и удължения
много бяла,пъпчива,сланинеста кожа излизаща от всяка дупка на грознити рокли
цирк
![]()
Последно редактирано от Di : 05-27-2012 на 11:22
не се изказвай неподготвен,прасе
Аз не бях с лъскав костюм и червена риза, нямах ланец и гел за коса-всички бяха в различни костюми и различни ризи, нито 1 от нашият клас нямаше ланец или пък гел за коса и 2-те момичета от класа си бяха с перфектни рокли и никак не изглеждаха курвенско, а по скоро елегантно-всички от класа бяхме много хубави и елегантни и си изкарахме страхотно, което е най-важното - и нямаше недоразумения в облеклото
Не знам къде сте ги видели тия работи-в нашият клас нямаше подобни неща, не забелязах нито 1, който да изглежда смешно или еднакво, перфектно си изкарахме
ти си бати лигавото същество :Д
май се мислиш за перфектен
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Умри бе пендел
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
изобщо не знам кои сте, но ми харесва изблика Ви на злоба роден в коментари за мен
сигурно и вие сте изглеждали абсурдно
и да перфектен съм хохо
![]()
след 4 години ще видим как ще изглеждам
но надали ще е абсурдно
хаха
аз имам
стил
и
КЛАСА
най важното.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
но ти липсват вежди опс
и грешки в писането имаш :3
не ми пука
не съм перфектна пък в крайна сметка
ии вежди си имам,много хубавки даже
светкавицата е доста силна
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Не ми дреме
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
защооооооооооооооо
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
много обичам да се лигавя
всъщност току що видях няква изрусена патка с дълга розова рокля ссссс някви леопардови простотиииииии
и по точно
http://prikachi.com/images/481/4820481Q.jpg
http://prikachi.com/images/482/4820482D.jpg
прекалено е
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
При момчетата много рядко могат да се получат изцепки! Раздвоена съм относно класическия черен костюм с бяла риза дали ми харесва или ми приличат на келнери! Обаче ми харесва дам, класика е все пак! Не знам защо имам слабост към момчета дето носят от онези елегантни елеченца, дам,дам радват ме!
А пък при момичетата е по-трудно да не забележиш изцепки. Аз честно казано се чудя на акъла на някои родители, как ги пускат голи! А най ми е забавно като приличат на пристегнати вурстчета .... идилия...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
ей хомопародия, я излез малко от вас и подишай ...
докажи пола си с поне едно мнение деба
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
хахахаха
незнаем все още ^^
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Много зле, че се обръща толкова внимание на баловете.
Вместо да обърнете внимание на постиженията на нашите ученици, вие ги храните как изглеждат.
В гимназията ни държим първенците по 2/3 от националните състезания, а ако бяхте на бала, сигурно щяхте да се сцепите да храните.
Дебела съм, бях със сатен и камъни + щампа, ама това не ме прави по-малко човек. Нямах време да си организирам бала, нямах време да ходя да меря рокли, поръчах си я по интернет, само и само по-бързо да ми се разкара от главата.
А трябваше да отида, защото е традиция и реших да не противореча поне на нея.
Значи, много ми е смешно когато почвате да храните хората за външния им вид.
Нямате и идея какво са преживяли, или какво са бъхтили, докато вие сте прекарвали часове в избиране на тоалети, или пък, може да не са имали време да си изградят стил и да се облекат като идиоти, защото не им е първа мисъл в главата това как изглеждат.
Или мацките, изрусените и накичените - ами така са решили, така са се направили. Не знам защо буди възмущение - въпрос на вкус е. Това, че избивате комплекси за тяхна сметка - не ви прави велики, или по-готини.
Имам добро образование, и много успехи за възрастта си, и имам пълното право да храня половината население на държавата, обаче не го правя - не ми дреме. Знам, че не всеки има моите възможности и заради това не критикувам момичетата, които дават маса пари за балове, но не учат и са глуповати.
Не мога да разбера на вас какъв ви е проблемът. Не разбирам този тип критика. Злобарската.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
wowразбира се, че не
просто не помня откъде, но съм почти сигурен, че автора е момче. Макар че постовете сочат обратното.
Аз не съм от тея, които е изборил в критиката си, но много ме дразнят такива, които натрапват хейт към всички. Очаквах да имам същото мнение, но напротив, всички ми харесаха, като има ланец, що да не си го сложи, или часовник за n лева и т.н ... все пак абитуриентсикия ти бал е един път в живота, нормално е да искаш да покажеш най-доброто.
Последно редактирано от UpSurd : 05-27-2012 на 13:39
леле божке, ше осmaна npocm до кpaй
ПОЛУГОЛИТЕ СА СИ ЗА СМЯХ!
...don't care what I've become but fear what I am becoming...