- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да направим интересна статистика :))
Идеята ми е следната:
Всеки от нас пише какъв пол е, на колко години е и колко пъти е правил секс. Естествено няма смисъл да преувеличаваме, защото се губи смисъла.
Пример: Аз съм момиче на 16 години и съм правила секс 10 пъти...
Мислиш ли ,че си ги броим!? И ,да, имало е такива теми.
maDamn
Ми казвайте приблизително... Плюс минус 3-4 пъти не са проблем.![]()
Ъм... лол. На 19 съм. Имала съм главно сериозни връзки. Т.е правя редовен секс от 16 годишна. Малко трудно ми е да сметна колко пъти съм го правила общо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
МЪЖКИ - СТОМАНЕН ПОЛ на 19 години... секс? поне 30 пъти някъде па ако си намеря тефтерчИтУ ще си едитна поста
Edit: Намерих си тИфТИрЪ: та значи по мойте сметки някъде 10758 + мастурбациите стават 10758,158
Последно редактирано от Lunin : 05-27-2012 на 17:13
Само ти НЕ си забелязала ,че пише "пример", не е задължително да се отнася за него.
maDamn
трудно ще стане темата ... мъж 20 ... 500 + - 100 пъти ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Честито на момичето, което е правило секс цели 10 пъти. Похвали се, обърнахме ти внимание, сега пусни смислена тема.
Наистина ли мислиш, че човек примерно, който прави секс повече от 2-3 години ще ти даде някаква цифра?
И спря да се върти за миг земята..
Ъ .. на 16 съм, половин година редовно, смятам общо от 2те се връзки .. мислиш ли, че си записвам всеки път![]()
Да бате ... всеки път след като правя секс, драскам по една линийка на стената като в затворническа килия !!! Нема проблеми !
Аз имам друга идея : да направим статистика колко ужасно тъпи теми има в тоя форум...
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-27-2012 на 17:55
Неизброимо много...тва е,баце!
maDamn
Момиче на 16 години с име Иван , найсссссс. Не мога да ги преброя май всички пъти , хаха
думата "пример" не сте ли я срещали преди маймуноподобни недорасляци ?! Или просто искате да се направите на интересни... евалация майка
Момче, 17, still virgin, and I'm proud of myself.
аз си слагам по една точица на корицата на една тетрадка, ама ме мързи да видя сега колко са, последният път, когато гледах, бяха около 148.........................зае*и
За 4г. с 3ма постоянни - мислиш ли, че съм броила :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
20 години - 4 години - средно 2-3 пъти седмично правиии... 350-450 приблизително![]()
Имам брояч на кура. Ще видя колко изписва, после ще го превъртя и пак на ново.
ПС: Пуска и касови бележки.
А фактури издава ли?
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium