.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Red face Моите вежди вол.2 :D

Здравейте отново. Преди бях пускала тема с какво да си мажа веждите, че да пораснат по-бързо, понеже ги пускам. Мазах ги с бадемово масло, с чесън, даже и със стимуланта за коса на Икаров. Отидох на козметичка преди 19-20 дена , като преди това ги бях пускала още 16 дена някъде. Обаче тя ми каза, че не е достатъчно и трябва да чакам още, в момента са в ужасяващ вид и колкото да не ми се иска, ще пусна снимка, защото ще ви помоля да изкажете мнението си дали вече са готови и дали мога спокойно да си отида този петък, а не да ме върне пак. Срам ме е да се показвам, където и да било, обаче знам че е за мое добро. Исках да ви питам по още една причина. В края има някои леки дупчици, празни места, където няма косми, не са големи, обаче се чудех дали ще е проблем? Направо не знам, искрено се надявам да ми помогнете поне мъничко, че се измъчих с тия вежди цял месец вече. И също така, дали дебелината, която съм достигнала, може да се оформи като ето такива вежди: http://i.imgur.com/PV3zU.jpg Защото мисля някъде толкова дебели да ги направя този път, не повече. Благодаря на отговорилите много !

Вежди преди:http://i.imgur.com/cocaN.jpg
    Вежди сега:http://i.imgur.com/GLdGk.jpg , http://i.imgur.com/K5TqN.jpg
    Последно редактирано от don't say anything. : 05-28-2012 на 07:02

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Гордея се с теб!!!!

Би трябвало вече да може да ти ги оформи

Ох, миличка, благодаря ти, едвам вече търпя, като имаш предвид, че преди всеки божи ден ги дебнех и скубах постоянно, сега в средата има едни, 'дето са толкова излишни, че искам да ги махна, ама козметичката ми каза да не пипам абсолютно нищо. Само някои ги махам в средата, за да не се сливат, че тогава вечееее..

Град
    София, България
    Супер са! Много им се кефя. Давай смело сега в петък и после да показваш резултати!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Преди са ти били преекалено тънки, а за това дали дебелината е достатъчна не мога да ти помогна.. може да изчакаш още ден.
    А за празните пространства, аз лично мисля, че ще се отрази .. може би козметичката за това те е върнала. Но аз на снимките не виждам кой знае какви проблемни пространства сега (:. А това че те е срам да ходиш така , не знам какво да ти кажа :д може би ако имаш бретон.. ;Д

Да, задължително ще пусна снимки.
    Когато отидох да се консултирам с нея, изглеждаха така:
    http://i.imgur.com/VNTvS.jpg
    Е, може би малко по-пораснали, малко старичка снимка е. И оттогава досега станаха такива.
    А за това, че са били тънки - в далечината дори не се виждаха
    И все пак ще изчакам до края на тая седмица някъде и мисля вече петък вечерта да отида и да видя какво ще каже..

Град
    София, България
    Ооооо, огромна разлика има от сега и когато си отишла да се консултираш с нея. Сега ще те пусне и ще ти ги оправи.

Добре, ще отида. Ще й се обадя в сряда, четвъртък.
    Все пак ще се радвам на още мнения.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    лелеее О.О как ги търпиш аз бих издивяла...винаги гледам хората във веждите и си мисля ,че и те там ме гледат и редовно си ги чистя ;д Хайде тичкай да ти ги оправят вече : )
    Hostis Honori Invidia

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Според мен определено ще може да ти ги оформи по начина, по който искаш. Аз дори не видях празни места на снимките. Евала за търпенеито обаче!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Козметичката ще прецени най-добре дали може да се получи такава форма, все пак зависи и от самите твои вежди. Браво за търпението, заслужава си, ще станат хубави
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Браво на теб! И аз сега си пускам моите,тепърва се сгъстяват,а аз вече откачам не мога да ги гледам,но ще изтърпя още малко!Като гледам ти доста си ги търпяла

Мисля, че не сте ме разбрали. Веждите на момичето ми харесват много, но на нея си й отиват, а й формата на лицето й е такава. Аз просто искам да са дебели колкото нейните, а не същата форма - не би ми отивала. Иначе мерси на всички, и аз се чудя как успях да издържа, след като през секунди ги дебнех да не би да е израснал някой друг косъм.
    Отивам в петък и после показвам снимки ! Благодаря на всички за мненията. :*

Мега фен Аватара на koshtramba
    Браво, според мен имаш нужда обаче от още 1-2 седмици, има какво да се иска в края на веждите. И аз в момента ги пускам (макар, че съм с доста дебели вежди), но искам да ги направя максимално дебели, запълнени и с малко по-различна форма.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Браво, според мен имаш нужда обаче от още 1-2 седмици, има какво да се иска в края на веждите.
    Точно това се чудех, ама мисля, че е добре, защото в края няма да ги правя по-дебели от това, което са в момента, така че мисля да отивам и да се приключва..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Както си решиш. Да пуснеш снимки после.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиди да ти ги оформи, нали ти пращах моите, сега вече са дълги
    аз вече веднъж си ги чистих и ги подрязах /за 26 дни съм ги чистила 1 път точно и в момента са си окей/, така че смело
    моите пораснаха и в края и вече са супер
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Добре са,но според мен изчакай още малко време да ти порастнат още малко,да ти направи козметичката хубава форма,защо да са ужасяващи,повярвай ми предишните ти бяха по-ужасяващи ;х иначе и аз от 86768957 месеца си ги мажа с чесън за сгъстяване

Там е проблемът, че просто вече не мога да чакам, не мога да се гледам така.
    Последно да ходя ли в петък или да изчакам още? :/

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Върви да ти ги оформи пък където са редички ще се запълнят с времето не е проблем да ти ги оформи .
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    иначе и аз от 86768957 месеца си ги мажа с чесън за сгъстяване
    Има ли резултат?И мирише ли после?Аз също искам да пробвам ама ме е страх,че ще миришат лошо.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Не ходи!!!! Щом си изтърпяла досега,няма страшно и още малко.Сега ако ти ги оформи,ще са голи на места и няма да се харесваш,ако искаш плътни,гъсти и хубави вежди,поизчакай малко,няма да ти стане нищо,ако трябва бретон си пусни

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Има ли резултат?И мирише ли после?Аз също искам да пробвам ама ме е страх,че ще миришат лошо.
    Само вечер ги мажи, преди да си легнеш, защото наистина мирише, и да, помага, т'ва с чесъна е доказано.

Цитирай Първоначално написано от Cucko0 Виж мнението
    лелеее О.О как ги търпиш аз бих издивяла...винаги гледам хората във веждите и си мисля ,че и те там ме гледат и редовно си ги чистя ;д Хайде тичкай да ти ги оправят вече : )
    И аз съм така.. Веждите и носа. Някаква мания ми е.

Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Здравейте отново. Преди бях пускала тема с какво да си мажа веждите, че да пораснат по-бързо, понеже ги пускам. Мазах ги с бадемово масло, с чесън, даже и със стимуланта за коса на Икаров. Отидох на козметичка преди 19-20 дена , като преди това ги бях пускала още 16 дена някъде. Обаче тя ми каза, че не е достатъчно и трябва да чакам още, в момента са в ужасяващ вид и колкото да не ми се иска, ще пусна снимка, защото ще ви помоля да изкажете мнението си дали вече са готови и дали мога спокойно да си отида този петък, а не да ме върне пак. Срам ме е да се показвам, където и да било, обаче знам че е за мое добро. Исках да ви питам по още една причина. В края им а някои леки дупчици, празни места, където няма косми, не са големи, обаче се чудех дали ще е проблем? Направо не знам, искрено се надявам да ми помогнете поне мъничко, че се измъчих с тия вежди цял месец вече. И също така, дали дебелината, която съм достигнала, може да се оформи като ето такива вежди: http://i.imgur.com/PV3zU.jpg Защото мисля някъде толкова дебели да ги направя този път, не повече. Благодаря на отговорилите много !

Вежди преди:http://i.imgur.com/cocaN.jpg
    Вежди сега:http://i.imgur.com/GLdGk.jpg , http://i.imgur.com/K5TqN.jpg
    Според мен ще могат да станат както на снимката, а за дупчиците не се притеснявай. Винаги можеш да ги запълниш с молив. Все пак са малки и няма да личи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си