- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос за лизането
Извинявам се ако има такава тема не искам да почваме да ме съдите искам само отговор да или не...
може ли да се хване спин от лизане
Офффф като чета такива абсурди и ми идва да забия мутика на някого в главата...
Естествено че НЕ!
Естествено, че може.
Какво е мУтика?
И май е по-добре ти сам да я използваш...и лекинко да се образоваш какво може, какво не може и прочие екстри.
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
Естествено, че може.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може! Ако не си сигурен в момичето, само секс без френски ласки и от двете страни, и само с презерватив!
Не лижи курви и ще живееш по-дълго.
Welcome to the Jungle...
Всичко може да хванеш, не само HIV, защото като цяло СПИН не се хваща, заразяваш се с HIV
HIV e вирус, който пречинява СПИН (синдром на придобитата имунна недостатъчност) или казано с други думи HIV е името на вируса а СПИН името на болестта която пречинява. Не са взаимозаменяйми термини, тъй като не всеки човек който е заразен с HIV, е развил СПИН. СПИН се развива когато имунитета на тялото спадне под определен минимум, като това би могло да отнеме години.
Последно редактирано от Ronnan : 06-01-2012 на 13:30
Вие тъпи ли сте, кфи сте.. ? ХИВ се предава по кръвен път, може и да ядеш от една чиния с заразен и нищо няма да ти има... ХИВ се предава по полов или кръвен път. Малко ме съмнява от лизане да хване ХИВ...
^Ти тъп ли си, къв си? Именно, по кръвен и ПОЛОВ път. Може да хванеш вируса след орален секс, защото се съдържа в влагалищния секрет. Дори и шансът за заразяване да е по-малък, това не значи, че няма такъв.
Everything changes, but beauty remains ...
ох, да... лижете си лъжиците и не правете секс, като сте толкова неимформирани
Съгласен съм, в днешно време си е страшно да правиш секс![]()