.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Разделихме се и сега какво???....

Ами стана нещо такова...имах връзка с едно моми4е 8 месеца..отна4ало се разбирахме страхотно но след време по4нахме да се караме ..ок. по4нах да я ревнувам много щото я заоби4ах ,дори я ревнувах от приятелите и . та то4но когато направихме 8 месеца и 2 дена скъсахме защото съм бил много ревнив...ок проблема оба4е не е баш това.След като скъсахме разбрах 4е бившия и е искал да се върне при нея но тя му е казала 4е за сега нищо не иска понеже преживява раздяла и за момента не иска никой....1 седмица след като скъсахме разбрах 4е са били заедно в дискотека и даже са се снимали видях снимката само са се прегърнали.разбрах се да се видя с нея в едно кафе след акто скъсахме ,видяхме се и след 2 минутен разговор тя ми придърпа стола към нея и се целунахме ,даже няколко пъти го направихме и .по телефона ми казва 4е и липсват целувките и милувките ми...казах и не може ли да се саберем отново и тя ми каза 4е и трябва време за да остане сама,да и минат матурите изпитите ,бала и така...не съм и званял не съм и писал.след няколко дена тя ми звънна да ми разкаже как е минало на бала и...и 4е отива на море за 2 дена,как съм какво съм правил,и така...Нервирам се защото можеби иска да се върне при бившия и с който едва искараха 4 месеца и той я зарязал на другия ден след като са правили секс....а сега той иска да се върне при него щото разбрал какво е изгубил..а той я е скъсал преди....но не знам защо тя му дава шанс ..след като ми е говорила как той я е лъгал и как тя му се е обаждала да го пита каде е той е отговарял 4е се е прибирал от работа а в същото време е минавал с кола до нея и и се смял...за него са ми казвали 4е е боклук,моми4е което е ходила с него ми го е казвала...ок подяволите може да съм ревнив и да сме се карали с нея но за кво иска да се върне при него???..Другия проблем е 4е аз не се разбирам с техните а бившия и се разбира даже си пил ракията с баща и.Преди 2 седмици по телефона ми каза 4е тожа което изпитва към мене е истинска оби4 ,а към него не се знаело какво е....и4е тръпката с него не била толкова силна както при мене..аз я оби4ам ,не знам дали тя мене но имаме страхотни моменти заедно беше ми казала 4е аз съм я нау4ил какво озна4ава да оби4аш..тогава защо се стигна до тук не знам...изкарах с нея 8 месеца.На 22 години съм и ми е 1-вата сериозна връзка..а тя е на 19 моля за някакви мнения ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Редактирай си целия пост. Нищо не можах да разбера. Толкова много грешки.... Ужас, направо ме заболя главата.

Голям фен Аватара на Enchanting
    Град
    Варна
    бори се за нея...
    Ясно е, че другия е боклук.
    Явно много си я притискал и е имала нужда от въздух.

НЕ не не и пак не... момичето си е запазила стара резерва!!! Веднагически я отрязвай и си намери друга! Да не плачеш после махай я...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен пък или тя не ти е представила бившия си реално, или ти преувеличаваш нещата. Родителите и едва ли се хващат да харесват определено момче за дъщеря си по това дали им е кеф да си пият ракията с него. Всеки нормален родител одобрява този, който прави детето му щастливо. Тъй че щом е в добри отношения с тях, значи може и да не е чак такъв боклук, какъвто ти го описва тя (или какъвто го описваш ти). Ей това ми направи впечатление в тази тема.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторе с подобно държание е цяло чудо че изобщо тая девойка ти приказва.

Не е нужно всичко да става по твоите критерии за да го разбираш и/или одобряваш. Не си центъра на вселената така че забави малко. Девойката си е харесала него, тебе не. Досаден си, високомерен, обсебващ и недоверчив. Още причини искаш ли за да не се върне при теб?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Не е нужно всичко да става по твоите критерии за да го разбираш и/или одобряваш. Не си центъра на вселената така че забави малко. Девойката си е харесала него, тебе не. Досаден си, високомерен, обсебващ и недоверчив. Още причини искаш ли за да не се върне при теб?
    Абсолютно. Добави и параноичен към списъка.

Авторе, как реши, че тя иска да се върне при бившия си? И мислиш ли, че като продължаваш със старата ревност ще можеш да я задържиш, ако евентуално се върне при теб?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от Enchanting Виж мнението
    Явно много си я притискал и е имала нужда от въздух.
    Дай и време!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Точно!

На нейно място изобщо не бих те потърсил, даже. Дори и да не искам да се върна при бившия си, и при теб нямаше. Задушаваш я, досаждаш й, нямаш й доверие. Едни от най- важните неща, за да не иска да се върне при теб. А случайно ако се върне, ти как мислиш да я задържиш? Определено с това си държание нищо няма да постигнеш.

А може все още да има чувства към него, тръпката да съществува. Не ми се вярва да е чак такъв боклук, щом родителите й го харесват - тука нещо не ми се връзва.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

На мен ми се струва,че тя не казва нищо окончателно и иска да е сама,за да може да се занимава и с двамата.
    Харесва и теб и него,ти си сигурен,пък той е тръпка...та си врътка и двамата.
    Че ревността не е хубаво нещо и ти си заблуден-така е,но и тя си върти едни шашми само и само да си задоволява желанията-от нещо сигурно с теб и голямата тръпка с него.

Супер фен Аватара на cyclops
    Ревността ти вероятно е погубила връзката ти. Ревността е най големия враг на една връзка, липсата на доверие е измъчващо и в това отношение разбирам момичето. Иска да си отдъхне и да си поживее нормално.
    Защо веднага реши, че ще се върне при бившия? Не е ясно. Какво като са били на дискотека и имат снимка? Ето пак навлизаш в крайности от ревност. А и дори да се върне при него това си е нейна работа. Не си успял да я задържиш с рвдността си и си изпуснал шанса да си с нея.

Аз лично ако бях на нейно място бих останала сама за известно време. А ти какво можеш да направиш не знам...единственото е да се опиташ да я спечелиш отново и да се бориш за нея, като този път се пребориш с ревността и оставиш на приятелката ти повече свобода.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Заболяха ме очите.Този пост не съдържаше нито една главна буква?!Кога започват,кога свършват изреченията ти трябва да се гадае -.-"(както и да е ).Приеми ,че и е писнало от това ,че си толкова ревнив.Понякога ревността убива всичко.Просто сега си те ползва ,когато иска без да е ангажирана с теб и връзка.Иска свобода,получава си я .Поговори с нея,кажи и ,че не си на повикване и да седне да си обмисли нещата.Дали с бившия или с теб ще остане.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Първо- уау, правопис!
    Второ- момичетата са такива, пич, свиквай.
    Трето- това, че бившия и пие ракия с баща и е много на зле. Това, че тате и не те харесва е още по- зле.
    Хубавото е, че тя не би те излъгала за това, че си я научил да обича.
    Трябва да и имаш вяра. Според мен.
    Дай и още време.
    Покани я една вечер да излезете след седмица и нещо и после и подари една прекрасна любов.
    И ще видим после ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си