- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Бързо, бързо... колко бързо?! Иначе благодаря.
Не ми е за първи път, свикнала съм с отсъствията, но най-много мразя точно преди да замине да направи нещо, за което мисля цяла седмица после и не мога да се съсредоточа в нищо друго.
Но поглеждайки го от добрата страна.. след цяла седмица такова чакане, после почивните дни, когато сме заедно, са просто... Мммм.
Иначе по темата, добре съм.
Oще ми е ваканционно настроението, но това, че остава само 1 месец още ме успокоява до известна степен.
Денят ще е хубав, предполагам.
И спря да се върти за миг земята..
Изкарахме страхотни и незабравими 4 почивни дни !! Нямам думи да ги опиша просто.
За съжаление, обаче, тази седмица ще е много тежка.......но какво да се прави. Ще я избутам някак.
Айляк много ясно.Ако нямам 6 , да не изям 2 тортички днес
Безумно тъпо ми е ... Времето навън в тотален шит, пере дъжд та се къса ... Тоест цял ден съм затворник в нас и единственото, което ми остава като развлечение, след като ми писне да съм на компа, е да уча ... Много забавно нема що. Ако ми дойде музата, след ученето, може да се хвана да си направя някой нов чифт обеци, че от бая време не съм си правила, а материали за тях имам колкото си искам.
БЯСНА СЪМ, умньо пак ми е говорил зад гърба , а и не само на мен, днес даже го хванах в крачка и избеснях. Само мисълта,че майка ми ще има работни отношения за напред с него, ме спря да не издивея и да не го пратя на майната му!
maDamn
Не съм мрънкало(нищо, че във форума друго изглежда, понеже го ползвам като отдушник), не харесвам хората, които се изживяват като мъченици и вечно онеправдани, ама... дееба, наистина се чувствам прецакана! "Кой как се уреди", ама не баш. Сиктир вече от поощряване на шуробаджанащенски отношения и подлизурковщина. Гъза и нервите си скъсвам, за да направя нещо като хората, а накрая го ям целия. И колко нагъл трябва да си, че да знаеш точно колко усърдие, време и енергия е коствало един човек, за да свърши нещата като хората, а да му сервираш трохи и да очакваш да е доволен?! Аплодисменти за глупостта ви, която е безгранична, както и за простотията, която се шири надлъж и нашир и се издига на пиедестал!
Дали демоните от миналото се завръщат, или просто историята, затова е история, защото се повтаря, не е ясно. Научих някакви неща, които май не трябваше(или не ми се искаше) да научавам, което безкрайно много ме угнетява. Не е като да не съм предвиждала подобен развой в една друга реалност, но хич не ми се искаше да се сбъдва в тази. Лош пророк съм, да му се невиди. Което ме навежда на мисълта колко изменчиво е човешкото щастие. И все повече, и повече губя желание да го диря по най-различни пътеки, пътечки и пътеченца, опитах се нееднократно, но просто не се получава.
Ясно е, че ако ги няма тия моменти на падение, надали ще успея да оценя хубавото в истинския смисъл на думата, обаче... "Защо трябва да е лесно, като може да е трудно?", ама защо пък трябва и да е толкова трудно? Разочарование след разочарование, не е като да не съм го преживявала вече, в един момент нещата се трупат ли, трупат, докато ти си мислиш, че си ги превъзмогнал и се превръщат в огромен препъникамък. Ебала съм ти хората, масата от които са безумно неблагодарна и егоистична сган, страшното идва, когато човек започва да губи вяра в себе си и спира да мечтае. А аз усещам как вече ми писна да се боря и как не ми се занимава с нищо. Желание липсва, амбиция липсва, стремеж към каквото-и-да-било - липсва. Сътресение след сътресение - мерси съм вече.
Еба ти и лекарите, еба ти и държата, ей !!!!!!! 20 лева за поглеждане за 10 секунди и отговор "аааа иди еди къде си, т'ва не е за нас"... Т'ва е наглост бе. И ми вика за консултацията.. к'ва консултация ?!? Да ми каже, че трябва да отида другаде ?? Ти ебем и консултацията... БЕСЕН СЪМ !!!!!
писна ми всички около мен да говорят за любов, гаджета, как и колко пъти правили секс и тн.. и най-накрая да ми изтърси бффто - 'искам те и теб обвързана ей!', пхаха та нали ми се водиш приятелка? не знаеш ли каква съм, не помниш ли кой боклук дъвках 2 години и все още нещо ме бодва, когато се разминем и той ми каже лигаво името?! и аз искам някой до себе си.. ама не е като да си го поръчаш с експресна поръчка от нета за 2дни.. радвам се за нея, че е с нейния там вече 5 месеца, но понякога може да се съобразява с мен и поне да ме пита как съм НАИСТИНА.. жалко, че все повече осъзнавам как нямам нито един истински приятел.. иначе съм супер, отървах класното по мат и изпитването по право (и двете госпожи ги нямаше :ДД)
Доволно ми е, успях най-накрая :Д. Имам доста неща да преглеждам уж, ама някак нямам желание. Това класно може и да ме прецака здраво утре.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Успах се жестоко днес, но пък всичко се оправи. Видях старата си любов в рейса и ме налегна на стари спомени.![]()
http://vbox7.com/play:90b55e17 ^_^
xDDDDDDDDDDD
Егати как се зарибих да играя тетрис във фейсбук.
Жалко, че ми свършва толкова бързо енергията.
Иначе съм добре.
Някакво ми е леко притеснено, но повече спокойно.
Абе ще преживея тоя един месец училище, който е останал.
Нямам търпение да дойде ваканцията и да изхвърля съдържанието на бюрото си в момента.
Изморена, сдухано ми е... супер много ми се спи, утре пак няма да мога да си почина или да си легна рано. Отделно ми е криво, че не ми се нареждат нещата, писна ми яко.
Искам един ден, в който никой да не ми звъни, да не ме занимава, за да мога да се НАСПЯ. Гр.
Everything changes, but beauty remains ...
Тв'а лапе - пети клас да ти каже, че си много дразнеща, било много забавно!
Сори, ма не се сдържах.
Иначе ми е леко притеснено, заради предстоящите тестове, които ще бъдат тази седмица и ще ни изкарат душичките просто.
И аз все пак не седнах да си науча, а прекарах цял ден в Несебър. Ми да, нека ми е зле пък.![]()
Нещо от това кафи ми се доспа.Нищо.Утре ще се видя с повече хора
еби му дъжда, станах с задника нагоре и тоя дъжд съвсем ми скапа настроението. цял ден съм жив умрял... отдавна не съм пил. доста зъУ навик ми стана да се напивам като прасе сам самичък в нас... к'во да правиш, самотна история майка...
Обиташка работа...
Поне не се впечатлих толкова,колкото би било вредно за душевния ми комфорт.
Проявих сила,ще продължавам в същия дух.
Даже ще ми остане енергия и воля за upgrade. =))
Утре мисля да излея малко агресия върху железата в залата-и те,и аз го заслужаваме.
http://www.youtube.com/watch?v=z5UTNKXR8xw
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
аз се чувствам като будувала последните 48 часа.
встрани от това съм добре. дейна, усещам се дори смела, някакъв оптимизъм покълва в мен.
е, време му е, 'баси, пролет малко да видя.
паста, поезия, чай. малко ми липсва, остава ми да измисля как да му помогна да си подреди нещата.
Има стъкла и сос навсякъде по пода , но не ми пукаЧух се с най-добрия си приятел и идиотът пак ме накара да се разсмея.С чаша уиски в ръка съм и ми е добре.Смятам да пусна някой филм , че утре е ден за подвизи.
Добре. Вчера ходих за гъби. В гората спокойствие. Правил съм си 3 часа преходи (крачето не ме заболя.. за радост). После съм се опънал на една ливада, запалих си цигара и като съм заспал....
... идва някакъв старец и почва да ме рита. Ама си ме рита. Помислил, че ми е лошо. А, аз съм откъртил яката. И като станах - човечеца не знаеше накъде да тръгне. Чак ми стана смешно.
Преуморена от недоспиване. Вече седмица не спя хич като хората. Трябва да седна да уча. Поне довечера ще се видим.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Миналата година не го бях виждала почти месец + рождения ми ден.
Тази година се очертава отново да не е тук за повече от седмица + неговия рожден ден.
Отделно, че по разни други лични празници също рядко се засичаме.
На мен лично по празници ми е все едно дали ще е тук, защото се събираме много хора и нямам как просто през цялото време да мисля за него. Докато в дни като тези, без никаква друга емоция, не мога да си го избия от главата.
Добре съм иначе.
Направих си сандвичи, каквито не бях яла от детската градина. Не знам какво толкова съм им харесвала, но факт е, че се наядох.
Go home and die !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=yYOwJ5gVnLA - поздрав, от наще си явно ;д
По темата - Взех си час... най-накрая ! Остава да видим и какво ще излезе... Иначе съм добре, за сега.