.
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Threaded View

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от lolipoop1 Виж мнението
    И аз съм имал възможност да ходя в чужбина, но в люлин си ми е най-добре
    Това е защото ниско се целиш в живота ти!

Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Никой от двамата не иска да ме чуе.... Но няма да загубя живота си! Няма... Ще се боря до последно!!! До край!
    Живота ти е загубен когато откажеш да опознаеш света! Да видиш как хора от други нации разсъждават и живеят. Да им видиш традициите и културата. Да пообиколиш света и да си обогатиш общатата култура. На 15 години ти живот нямаш! След време ако/като се върнеш в България ще те наемат ТЕБЕ а не драган само защото си живяла в друга държава и говориш 1 език повече.

Цитирай Първоначално написано от Wazaap Виж мнението
    Я се стегни ! Тук бъдеще за младите хора няма . Там в началото ще ти е трудно , но после ... Няма да съжаляваш .
    Докато си мързеливо лайненце дето само обича да се оплаква никъде няма да има бъдеще за тебе! Вместо да си седнете на задниците в България и да почнете да живеете нормално, вие само хленчите че сте нямали бъдеще и перспектива докато висите по цял ден на кафененца с цигарките в устата а вечер си обикаляте дискотеките.

НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ КАКВОТО И ДА Е БИЛО БЕЗПЛАТНО!!! АКО НЕ ИСКАШ ДА СЕ ПОТРУДИШ ЗА ДА ПОЛУЧИШ НЕЩО ТО ТОГАВА НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАШ И НЕ ТРЯБВА ДА ГО КОМЕНТИРАШ!!!

Познавам много хора в България които живеят съвсем спокойно и са щастливи от живота защото са си седнали на гъза вместо да хленчат!
    Последно редактирано от Nakadah : 05-29-2012 на 06:43

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си