- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
В нашия учебник си пише,че родоначалникът на евреите е Авраам...намерих го още след изпита.
Яка излагация на тия изпити,ама не ми пука.(за външните оценявания говоря,не за матурите)
По тия два предмета 5ците ще вържа,само това ми стига.Защо да се напрягам излишно ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
А да ви питам кога излизат резултатите от НВО по БЕЛ и математика? Защото аз знам, че на 4 юни излизат, но някои казват, че е днес.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
само аз ли забелязах, че говореха са компютъра с "he" , или имат грешка или е така защото той имаше име, не знам
До 04.06 ;дд
Говори се , че вече са ги проверили, но трябва да направят скалатаНякои казваха ,че вчера са щели да ги пускат , но поне аз не ги намерих ...
Винаги ги пускат в последния ден.Дано тази година не е така,но винаги е било така.
Това ме навежда на мисълта,че ще си ги чакаме още 5 дена.Дано не е така.
Матурата беше елементарна.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Уж беше лесен, ама знам ли..
Да са качили някъде отговорите (както на този по история и география)? Искам да си ги проверя и да ми олекне ..
Иначе вчера по География имам 15/18, а история 10/18аз не очаквах и повече де ;д
Имам 31 точки, а по миналогодишната скала 32 са за шестицаааааааа :@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Е, аз така или иначе имам само шестици по английски, обаче все пак ме е яд, че се разминах с толкова малко![]()
и аз в училище имам само 6, но сега имам 27 точки, тоест 5, пак е добре, аз се притеснявах да не излезе 4, но съм доволен
ОМГ .. имам 30 точки :@:@:@:@ .. за 2 точки няма да имам 6 :@ ... :X:X:X офф божеее .. поне по английски се надявах на хубава оценка ..
Май по английски нямам грешки... Успех утре на всички! ;]
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.