.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Я разкарай тая романтика... прекалено разнежен си! Зареже ли те сиг. 1 месец ще ревеш като момиченце! Бъди по-твърд майната и на романтиката - много филми гледаш!

Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението
    Я разкарай тая романтика... прекалено разнежен си! Зареже ли те сиг. 1 месец ще ревеш като момиченце! Бъди по-твърд майната и на романтиката - много филми гледаш!
    ...Абе макар и да съм момиче леко съм и аз на това мнение, но пък защо да не "изпита любовта"???
    Не винаги се намират такива момчета като него, повечето си гледат кефа........
    Нека се радва на това което изпитва сега има ли смисъл да мисли какво може да стане и как ще се чувства??

Цитирай Първоначално написано от SweetPassionF Виж мнението
    ...Абе макар и да съм момиче леко съм и аз на това мнение, но пък защо да не "изпита любовта"???
    Не винаги се намират такива момчета като него, повечето си гледат кефа........
    Нека се радва на това което изпитва сега има ли смисъл да мисли какво може да стане и как ще се чувства??
    Вие пък от къде знаете, че ще стане така лошо!?Може на вас да ви се е случвало поне 1 път, но това не значи, че и с него ще стане така!Може двамата да се харесат, че и да станат гаджета не е невъзможно, каквото ще се случи, ще се случи, но вие не можете да го предвидите!

Цитирай Първоначално написано от Lunin Виж мнението

Вие пък от къде сте чак толкова сигурни какво ще се случи!?Не е невъзможно да станат гаджета!И напротив човека не гледа много филми, просто е влюбен, като всеки друг човек, който си харесва някое момиче!Спри да псуваш любовта! Тя не е нещо лошо и даже е много хубава!
    Последно редактирано от vampiresong : 05-30-2012 на 15:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си