.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Ако днес излязат резултатите ( Впрочем откъде имате такова инфо ) ще ги качат на сайта на МОМН, по-конкретно 7klas.mon.bg

Абе какви глупости говорите, от къде имате инфо. ми е много интересно ;д 99% ще излязат на 4ти ..

Цитирай Първоначално написано от lachoruse Виж мнението
    Ако днес излязат резултатите ( Впрочем откъде имате такова инфо ) ще ги качат на сайта на МОМН, по-конкретно 7klas.mon.bg
    Сори за спама, но всъщност до 4 юни не излизат ли ВСИЧКИ резултати (от изпитите по БЕЛ, Математика, География и История, Английски език и Химия, физика и биология) !?

Мисля,че само БЕЛ и Мат...Иначе, щом са казали ДО 4-ти(Понеделник), до петък(1-ви) ще ги пуснат...Иначе е възможно да е и днес, защото моето инфо е, че всички работи са проверени вече и са изпратени за разсекретяване и обявяване...

Цитирай Първоначално написано от lachoruse Виж мнението
    Мисля,че само БЕЛ и Мат...Иначе, щом са казали ДО 4-ти(Понеделник), до петък(1-ви) ще ги пуснат...Иначе е възможно да е и днес, защото моето инфо е, че всички работи са проверени вече и са изпратени за разсекретяване и обявяване...
    В графика от МОМН пише: "До 4.06. обявяване на резултатите от тестовете", а и Перник от утре до 8-ми юни не учат, така, че кога ще си направят изпита по Химия, физика и биология?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си