Цитирай Първоначално написано от michel1 Виж мнението
Вече не търся. Писна ми от гнусните бг женички, които са от скапани семейства. Какво може да ми предложи едно БГ момиче, освен да ми изяде парите, да ми изпие кръвчицата? Че тя няма необходимия социален статус! А и българките са много по-грозни от едни унгарки, от повечето чехкини и от много италианки. Освен, че са по-красиви са с западен произход, не с български провинциален, които ще ми осмърдят колата на обор. А и Будапеща, Прага и Рим са сто пъти по-хубави от всеки български град.

Да не говорим, че тук ако си хвана мацка вероятноста техните да са прости селяни или да живеят в някоя панелка е огромна! И естествено преди да те пита как се казваш бг женичката те пита какво работиш (демек колко вземаш). За какво ще си говоря с поредната тъпа кифла от Плаза и от Студентски?! Българки си взимат само тези, които не могат да свалят чужденка, защото се задоволяват с ниските летви. А мацките в БГ, които си заслужават ги возят в лъскавите коли, не се возят по обществения транспорт, нито ползват таксита! И отдавна са заети.

ААААААА колко съм се смял на това

Последното изречение как противоречи на всичко написано преди това...

Тааа, като са толкова грозни наще, иди там в Прага ли къде каза, що си още тук