- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ХЕЛП баща ми
Не е срамно да се бръснеш това не означава че си педал а че се грижиш за външния си вид ! Аз ти съветвам хвани си приятелка и я запознай с баща ти ! Не спирай да се бръснеш никой не харесва космати горили ...
Може да си сигурен в две неща:
1- В сравнение с мен, ти си дете.
2- Целувал съм много повече момичета (и не само съм ги целувал), а със сигурност и на много повече места. Интересно ми е защо не питаш секс правил ли съм, ами питаш дали съм целувал. Или вие още сте на етапа държане за ръце и цункане ? Ако изобщо си бил с жена някога ? И държа да отбележа Косми махам само на оная работа, под мишниците и по лицето. Интересно ми е след като имам косми по ръцете и краката, защо ли не смърдя ? А сетих се, защото не е нужно да нямаш косми за да си чист.
Едит: Като ти гледам годините, ако са истина, аз когато съм се регистрирал тук даже, ти си се ровил в пясъчника и си търсил "съкровищата" на съседските котки.
Последно редактирано от draid : 05-29-2012 на 17:41
OMG. Краката добре, то вече е "на мода" за някои тва хахах, но пък момче - РЪЦЕ?!
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
баща ти е пич, ти явно си неква женка, щом не можеш мъжката да се оправиш сам... дръж се мъжки, путко!
то густо, то пусто
Чакай бе човек, ок баща ти може да е космат не е нужно ти да си като него и да го слушаш, но недей, моля ти се недей да се правиш на гол охлюв, защото те не приличат на момчета и това че имаш косми по тялото не значи че си мръсен, че не поддържаш хигиена, какви са тия глупости, стегни се
доста хора се подържат по тоя начин, но не на всички бащите им казват, че са пички... сигурен ли си, че е само заради това, допускаш ли, че наистина си пичка ?
то густо, то пусто
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не спирай да се бръснеш и поддържаш. Не слушай старите разбирания на вашите, те са живяли по друго време. Бъди съвременен пич, за да си харесван от околните, а не задръстеняк, съобразяващ се с родителите си! Дори да си хванеш бойфренд, това вашите не ги засяга, животът си е твой. Успех
Това е твоето тяло и ти решаваш дали ще се бръснеш или не,свободен си да избираш и не виждам нищо лошо в това.Не разбирам,защо когато някое момче се обезкосмява е наричан като "педерас" и др.Незнам на колко години си,но вече повечето се обезкосмяват и не виждам нищо лошо.Всеки преценява за себе си и баща ти трябва да се съобрази с твоето мнение![]()
нали осъзнавате, че не са космите причината...
то густо, то пусто
Никой ли няма да ми хелпни?
да ти ХЕЛПНИ - никой..
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Баща ти си е изградил вече някакви принципи, има свои виждания, които са толкова закостенели, че едва ли ще можеш да ги промениш. Няма голям смисъл да се опитваш. Просто си прави, каквото намериш за добре - щом така ти харесва, нищо лошо няма.Когато се заяжда с теб, му кажи, че не е негова работа и си човек със свободна воля, да не се мъчи да ти налага своето мнение.
малко педалче
момиче
Toй на 16 нема как да е толко космат като тоя от снимката, че с тва да се оправдава. Малко педалче си е.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."