.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 126
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Не се бръсни е , идиот
    идиот си ти

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    не се бръсни и си хвани приятелка (жена) , за да е сигурен, че не си гей
    Проблема е че съм чистичък а пък той не е и ми прави проблем че не съм маймуна като него

Цитирай Първоначално написано от gO0d_GiRl Виж мнението
    Ти си свободна личност! Щом ти харесва да се бръснеш - бръсни се... Много често когато родителите ни упорито забраняват нещо, ние на пук започваме да правим обратното, дори подсъзнателно. Може би техния подход е грешен, все пак ти си тяхно дете и те би трябвало да те възпитават, следователно всеки твой проблем донякъде е заради грешките им...
    какъв проблем е това че съм чист и подържан

Цитирай Първоначално написано от shakalaka Виж мнението
    Обръсни баща си докато спи, за да види колко е готино да не си космат , но сериозно изборът си е твой. Ако искаш се бръсни. Не е негова работа.
    Казах му че съм достатъчно голям и не може да ми говори така ала тоя вика че съм малък женчо

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Е не съсипах се от смях.

Добрата хигиена няма нищо общо с космите. Ако си си мърляв и 1 по 1 да ги скубеш пак ще си по смръдлив от човек с добра хигиена и косми. Все си търсите някакви извинения. Спри да си бръснеш поне краката и ръцете.
    Добрата хигиена е да си чист и подържан а не окосмяла сфиня. Някога да си целувал момиче

Цитирай Първоначално написано от sugargirl94 Виж мнението
    На 16 ме съмнява да си чак като тоя от снимката, че цялото тяло да си бръснеш
    показвах на смръдливеца на какво прилича като не се подържа ала аз се подържам и съм чистичък и не съм такава горила

Честито... Ти си пълна хомосексуална пръдня

Не е срамно да се бръснеш това не означава че си педал а че се грижиш за външния си вид ! Аз ти съветвам хвани си приятелка и я запознай с баща ти ! Не спирай да се бръснеш никой не харесва космати горили ...

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    Добрата хигиена е да си чист и подържан а не окосмяла сфиня. Някога да си целувал момиче
    Може да си сигурен в две неща:
    1- В сравнение с мен, ти си дете.
    2- Целувал съм много повече момичета (и не само съм ги целувал), а със сигурност и на много повече места. Интересно ми е защо не питаш секс правил ли съм, ами питаш дали съм целувал. Или вие още сте на етапа държане за ръце и цункане ? Ако изобщо си бил с жена някога ? И държа да отбележа Косми махам само на оная работа, под мишниците и по лицето. Интересно ми е след като имам косми по ръцете и краката, защо ли не смърдя ? А сетих се, защото не е нужно да нямаш косми за да си чист.

Едит: Като ти гледам годините, ако са истина, аз когато съм се регистрирал тук даже, ти си се ровил в пясъчника и си търсил "съкровищата" на съседските котки.
    Последно редактирано от draid : 05-29-2012 на 17:41

Голям фен Аватара на bReAk3R
    Град
    DirtyLand
    OMG. Краката добре, то вече е "на мода" за някои тва хахах, но пък момче - РЪЦЕ?!
    FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    баща ти е пич, ти явно си неква женка, щом не можеш мъжката да се оправиш сам... дръж се мъжки, путко!
    то густо, то пусто

Чакай бе човек, ок баща ти може да е космат не е нужно ти да си като него и да го слушаш, но недей, моля ти се недей да се правиш на гол охлюв, защото те не приличат на момчета и това че имаш косми по тялото не значи че си мръсен, че не поддържаш хигиена, какви са тия глупости, стегни се

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    доста хора се подържат по тоя начин, но не на всички бащите им казват, че са пички... сигурен ли си, че е само заради това, допускаш ли, че наистина си пичка ?
    то густо, то пусто

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ не спирай да се бръснеш и поддържаш. Не слушай старите разбирания на вашите, те са живяли по друго време. Бъди съвременен пич, за да си харесван от околните, а не задръстеняк, съобразяващ се с родителите си! Дори да си хванеш бойфренд, това вашите не ги засяга, животът си е твой. Успех

Това е твоето тяло и ти решаваш дали ще се бръснеш или не,свободен си да избираш и не виждам нищо лошо в това.Не разбирам,защо когато някое момче се обезкосмява е наричан като "педерас" и др.Незнам на колко години си,но вече повечето се обезкосмяват и не виждам нищо лошо.Всеки преценява за себе си и баща ти трябва да се съобрази с твоето мнение

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    нали осъзнавате, че не са космите причината...
    то густо, то пусто

Обръсни си веждите

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Може да си сигурен в две неща:
    1- В сравнение с мен, ти си дете.
    2- Целувал съм много повече момичета (и не само съм ги целувал), а със сигурност и на много повече места. Интересно ми е защо не питаш секс правил ли съм, ами питаш дали съм целувал. Или вие още сте на етапа държане за ръце и цункане ? Ако изобщо си бил с жена някога ? И държа да отбележа Косми махам само на оная работа, под мишниците и по лицето. Интересно ми е след като имам косми по ръцете и краката, защо ли не смърдя ? А сетих се, защото не е нужно да нямаш косми за да си чист.

Едит: Като ти гледам годините, ако са истина, аз когато съм се регистрирал тук даже, ти си се ровил в пясъчника и си търсил "съкровищата" на съседските котки.
    Не те питах дали си целувал майка ти или баба ти

Никой ли няма да ми хелпни?

да ти ХЕЛПНИ - никой..
    Попитай ме щастлива ли съм ?
    - да, поне в мечтите ..

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от KiroBaby Виж мнението
    Не те питах дали си целувал майка ти или баба ти
    Абе лапе ти пу*ка виждал ли си освен на картинка ? Много ти знае нещо устата, ей такива дечица като тебе най ги обичам, айде тичкай да се ровиш в пясъчника.

Баща ти си е изградил вече някакви принципи, има свои виждания, които са толкова закостенели, че едва ли ще можеш да ги промениш. Няма голям смисъл да се опитваш. Просто си прави, каквото намериш за добре - щом така ти харесва, нищо лошо няма. Когато се заяжда с теб, му кажи, че не е негова работа и си човек със свободна воля, да не се мъчи да ти налага своето мнение.

Повече от фен
    малко педалче
    момиче

Супер фен Аватара на Anonys
    Xaxaxaxax, бахти недораслия

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Toй на 16 нема как да е толко космат като тоя от снимката, че с тва да се оправдава. Малко педалче си е.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си