- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Обичам яяяяяяяяяяя <3
Не знам и аз. Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
ПС: Да се нави тоя да ми продаде буса.. ще стане супер!
Днес ми е пълен релакс...цял ден филми а сега май ще си продължа с някое друго филмче,само да си избера нещо интересно.
Завършека на вечерта ми заличи всички жалки хорица и моменти от днешния ден.
Утре ще е същия ад през деня. Надявам се и утрешната вечер да ми е така хубава.
А в други ден... той си идва и нищо друго няма значение.
И спря да се върти за миг земята..
След думите "Нищо няма, бъди спокоен" ми олекна тооооооооооооооооооооолко ва много...
юпииииии, имам 5 на днескашния изпит по Английски език. (sun)
Иначе съм в супер якото настроение. Все още се надявам "това", което искам да се случи и такаааам. ^^
Оцветявам сивото ежедневие в зелено. Излизам от кожата си и се поглеждам отстрани. Малко медитация и моменти на прозрение. http://www.youtube.com/watch?v=QawBg...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZfjyL...eature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cQ0m0...&feature=share
Едно такова весело ми е!! Май сутрешното ми тананикане на фразата "It feels so good" действа ^^ днес ме очаква контролна, но какво да се направи...правя я и колкото толкова !! Времето е топличко и слънце си има ...ПЕРФЕКТНО!!
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Меееееееега тъпото ми е, ако пак не доставят дрехите, просто не знам.//
Липсва ми...Плюс тва ми се спи и трябва да ходя на тренировка
![]()
Малко се засегнах и се притеснявам, но май доброто настроение започва да се завръща![]()
Come on skinny love just last the year...
Тъжно.. Някво депресарско без причина, музиката ми не ми помага -.- ще се гръмна, искам да се усмихна...
Яко тъпо....утре пак имам изпит..трябва да уча, а изобщо не мисля в това, което чета..Искам да се маха тая шибана сесия вече!!!
Много съм скапана, нямам представа от какво точно, ама съм яко дроб. Вкъщи си е най - добре. Обмислям една шашма, довечера ще разбера дали ще ми са криви сметките. А тази сутрин се събудих с толкова прибрано коремче и така оформенко в горната част, че в момента ми е много тъпо, че не мога да свърша отгоре си.![]()
Бивам.Кой е отличникът на групатаИначе много се радвам , че най-добрият приятел ще намине утре.
Бах тоя разговор.45 минути - прекъсна ми писането на мнание.Чудя се дали да ходя на Ъпсурт в Мега Денсе.
забърках се в супер тъпия филм.. адски ме е яд..и за него.. и за всички останали;
не знам какво ще се промени , не искам и да знам.
Мразя неопределеността!!! Уж трябваше на 30ти да се прибере, а сега чак на 5ти най-късно ( можело и по-рано, ама така като гледам ситуацията, не ми се вярва ). Ще се побъркам без него!!! Искам да се върне най-сетне и да го прегърна и целуна + секс като за последно. Липсва ми ужасно много ...
За капак ми се скъсаха обувките в най-големият дъжд, а ги купих само преди 2 месеца ... Е*ах ги и в боклуците. И утре пак треа харча пари за обувки ... Аман ... Писна ми от некачествени китайски стоки, на уж българският пазар ...
Надявам се само да е наясно, че ако продължава да размахва пръст в същия дух, просто скоро ще започна да го лъжа и пак ще си правя каквото пожелая. Адски ми омръзна от неговите глупости!
Оф .
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Яко изморен и яко horny. Напоследък съм все в такова настроение и почвам да се чувствам като ходещ член.![]()
Welcome to the Jungle...
Облекчена, въпреки че в най-добрия вариант ще имам 4 на класното по математика. Мина тоя гаден ден, даже по химия не изпитваше, пратих си още една част от проекта по немски и от утре захващам преговор и упражнения по английски, че изпитът тропа на вратата.
Сдухано,пак не можах да си го чуя;( А вече откачам и искам да го видя...
maDamn