.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Баба ми е извън контрол не знае как да се управлява! ПОМОЩЩЩЩЩЩЩ!!!

Момиче съм и съм на 14 години. Живота ми е егати скапания!

Никога никой не ме е разбирал, винаги хората около мен са ме използвали, сега ще си кажете "детски историйки", е да може да съм още дете обаче за моите години съм доста пораснала .....или поне така мисля.

Нямам приятели. Винаги всички са ме отбягвали и мразели. Правя се не оптимист, ама не съм от вътре съм от зле по зле. Имам брат със 7 години по голям той има толкова много приятели....... напрекъснато е на вън мн му завиждам, като изляза из града гледам всички са излезли с приятели, а аз съм с мама щото няма с кои друг. Не че имам нещо против нея, напротив радвам се че имам семейство защото и това можеше да нямам, но е друго да излезеш с приятел да си говорите за всичко...просто е по-различно.

Представям си само колко банално ви звучи всичо, обаче просто нямаше на кой да кажа какво мисля, чувствам...и все пак извиняваите че ви занимавам с глупостите ми. До такава степен съм свикнала със това отбягване и мразене към мен, че някой да ме потърси по телефона се разплаквам, и защото просто някой се е сетил за мене...а това за мене значи срашно много.

Това ми беше само единия проблем има още много ама няма да ги редя всичи...само още малко ;]

Другия проблем е че ми има нещо в психиката. Падам се леко сумнабулче, сънувам неща които се сбъдват, и уручасвам хората без да искам по-ужасен човек от мене няма и няма да има!!! Понякога се чудя за какво съм съм се родила и защо не взема да се хвърля от някъде и да се свършва...ама и не искам заради нашите...ще си умрат от мъка...

Как ми се иска само всички които ще четат това да са ми приятели..... иначе ще е яко да направят тоя сайт на 2 половини-за запознанства (за такива като мене) и анонимен ама..... едва ли..... заради някаква тъпачка като мене... (извинявайте аз съм леко комплексирана.. даже не леко) Еми това беше... и пак извинявайте че ви занимвам с тъпотийте ми.

Голям фен Аватара на iwwo_
    Как така ги урочасваш ?
    Последно редактирано от iwwo_ : 05-31-2012 на 20:41

Цитирай Първоначално написано от iwwo_ Виж мнението
    Как така ги урочасваш ?
    Еми без да искам ..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Nuf lameness...

дай си номмера :*

Цитирай Първоначално написано от alexsdreamm Виж мнението
    дай си номмера :*
    Разрева момичето!!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на N1ksun
    Вие се ебавате , но на момичето хич не му е до това , навярно не е като да не се случва . Ясно ми е че си от типа на по-асоциалните хора , но ако искаш нещата да се променят трябва да действаш ! Какво имам в предвид с това, мешай се повече сред хората за да успееш да завържеш приятелство ... дори да ти е трудно просто опитваш ! Няма всички да са ти по-вкуса , доста ще те огорчат , но това е без значение ще ги подминеш и рано или късно ще срещнеш точните хора . И моля те тва със самоубииствата да не чувам , знам че ти е гадно но определено това би било най-глупавото деяние което би могла да извършиш на този етап . Горе главата !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И къде е баба в цялата история?

Как не ви писна да си измисляте глупости и да занимавате целия форум с тях...
    Искрено съжалявам вашето поколение, толкова скучен живот водите.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си