- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
cool .......................
момиче
Пантерката е почти на 18.
Уморено ми е, но хубавко. Утре се очертава да е хубав ден![]()
Оправете си шибаната платформа, pl0x !!! Бахти дразнещата работа.
П.П. - ^ Тоест, да.
Смесени чувства. Което ми се случва рядко. По принцип винаги знам какво правя, какво ще правя и какво мисля. Бах, прекалено съм млада, за да се занимавам с такива решения. Утрото е по-мъдро от вечерта, както казваше баща ми.
Иначе се чувствам изключително бодра. Може би защото не съм се докосвала до лаптопа от две седмици и половина. Добре се отразява на организма.
Онзи ден ме помислиха за германка, не знам да се радвам ли. От една страна е хубаво - значи нивото на немския ми наистина е добро. Но от друга въобще не ми харесва - та аз нямам нищо немско в себе си и не приличам на германка (боже, опази). Това е по-зле от случая, когато ме объркаха за рускиня. А тогава наистина се обидих.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Няма друг такъв нещастник като мен честно...как може 2 момичета да ме преследват,да ме харесват,да искат нещо сериозно и аз пак да преследвам нея...За първи път от доста време се чувствах добре и си купонясвах,до момента в който се почувствах като най-големият загубеняк в света...знам че нямам шанс с нея,но това беше подло от страна на съдбата...купонясвах си в дискотеката,дойде един от тея с розите,викам си,чакай,нека и взема една и да и я подаря и докато си намеря тъпият портфейл го виждам как я взима и й я дава...2 часа трябваше да ги гледам как се натискат...не му се сърдя де,нито на нея,гадно ми е че целият ми живот е някакъв такъв...все нещо се прецаква в последният момент...как може баш нея да обичам...защо тъпото ми сърце не я забрави...е поне вече не сме съученици,по лесно ще е...но това не променя факта че аз съм пълен загубеняк....не съм се чувствал по отвратително...да видиш как някой има нещото за което сърцето ти купнее...от опитите ми да се правя че нищо ми няма и си денсвам,си разбих устата...аз и без това исках да се нараня,пак щом се разминах с една подута устна...и все пак,ужасно ми е шибано,така де,още на бала се виждаха искрите им,дори и аз да и бях дал розата,нямаше да се случи същото де,но все пак...просто осъзнавам какъв загубеняк съм....................
>>DjBelev<<
Чудесно начало на деня. Дано и времето остане хубаво, за да поработим най-сетне.
Честит празник на всички пораснали и непораснали деца! Да запазиш детското у себе си е най-голямото постижение в днешно време. Браво на тези, които успяват.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Днес ми е рождения дееен ^^ im so happyнямам търпение да дойде вечерта ,нямам търпение за всичко направо хвърча от радост! sweet 16 <3 направо в една еуфория съм после пък се разчувствам и плача от радост направо летя!! Дано всичко днес мине добре,макар че не успях да спя особено спокойно и ме чака класно по математика
![]()
Честит празник на всички деца и деца по душа![]()
Уж трябваше да ме събудят за да взема колата... Поне пари за автобус да ми бяха оставилиТрябва да седна да уча, а така ми се спииииииии
не-дете 90
Изморенаа..Изпита мина много добре поне.Сега следва празнуване малко.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Добре се чувствам.. отвътре съм разочарована и тъжна като се сетя за някой работи ама...![]()
<3 d(ˆˆ)b
http://www.youtube.com/watch?v=zP50Ewh31E4&ob=av2e <3333
В толкова добро настроение съм, че дори злобните погледи и дребните битови неуредици не успяха да ми вгорчат деня. Настроила съм позитивно и очаквам нещата да се развият по най-добрия начин, просто защото няма как да е иначе.
Изморена малко. Иначе добре. Светва ми като се сетя, че след малко излизам, имам нужда от отпускане и почивка :Д Супер як ми ден ми е. Сега ще хапна черешки, ще убия малко време във форума и изчезвам.
Everything changes, but beauty remains ...
Оооо скукаааа, и ония глупости все мен чакат. Трябваше вчера да го свърша всичкото, поради необясними причини не ме мързеше (за разлика от обикновено). Вънка грее слънцето, аз трябва да вися в нас, блах !
Идеално.Аз като едно голямо дете след малко излизам да празнувам със сладолед и игри![]()
Така хубаво се прецаках днеска...И ми се спинкаа
Come on skinny love just last the year...
Смотано ми е някво.. Излиза ми се, а няма с кой..
Бях на балет => всичко ме боли..
Бе какк може в нищо да не ми върви.. и сега тва същия въпрос като моя на него..... пхъъъ .. егати съмнителното е, а не съм аз.
Поне вече няма да уча толкова усилено.. кеф :Д
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Смених си САМА обицата на пъпа.Новата е още по-яка. ^^
Тъкмо я забравих и видях някой неща... I'm fuckin shakin... fuck my life. Отиам да се напукам като свиня, не отиват на добре нещата....
Ква съм идиотка,обичам си го!
Последно редактирано от granger : 06-01-2012 на 17:55
maDamn