- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помощ моля за съвети много смешно
С приятеля ми го правихме днес за първи път сега ми тече кръв използвахме презерватив ако един път ми го вкара без презерватив може ли да забременея въпреки че той не свърши в мене и като го вкара след това веднага си сложихме презерватива нормално ли е да ме боли и да ми тече кръв и възможно ли един забременея от един път вкарване ????? Моля пишете ми .....
Не можеш да забременееш от "едно вкарване". ;д За кръвта зависи, за какво количество говорим?
Ако един път ми го вкара без презерватив може ли да забременея въпреки че той не свърши в мене и като го вкара след това веднага си сложихме презерватива?
-Не, няма страшно.
Нормално ли е да ме боли и да ми тече кръв?
-Абсолютно нормално е, стига да е оскъдно кървенето и да спре до няколко часа.
Възможно ли един забременея от един път вкарване?
-Да, ако по пениса има предекулационна или семенна течност, каквато до колко тазбирам в случая не е била налична.
В общи линии страшно няма. И междо другото, ако при следващият полов акт потече отново малко кръв, пак не се шашкай, защото по някога при първият път не се разкъсва цялата девствена ципа.
Като сте толкова сексуално неграмотни, поне го правете с предпазни средства... И да - нищо ти няма.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
It's not what I said, but it was what I thought, lol.