- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекалих със чиките
тази вечер прекалих със чиките и сега кура ми се е подул и зачервил адски много и имам чуството че се е деформирал много съм притеснен
браво бе![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
присъди си нов... край щом се е подул ще се спука дотука беше с този пенис!![]()
АААААААААААААААА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕ ЩЕ МА УМОРИТЕ ХАХААХААХАХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХАХАХХАХАХАХХАХАХА о божеееееееееееееееее
чета по някакви саитове и сега съм на това http://www.sexnature.org/domashen-le...ozni-tela.html и се чудя дали е фрактура или просто протириване иили натъртване напр схте се побъркам от притиснение
някои може ли да ми намери снимка точно как изглежда пениса когато има фрактура моля ви
Аааа братче ебати гадорията извади, честно :Х Щях да си повърна червата беФрактура имаш ти - друг път.. Липсват ти гънки на сивото вещество между ушите !
кога се образуват червените петна абе бате нямаш си на идея кво ми е и че съм се филмирал на мах щото ако имам това направо ще се побъркам
Най-после излязох от ембрионалната поза,в която ме вкара снимката и мога да пиша.
Сгънат ли ти е на 17???Ако не е,значи нямаш това.
Ясно,че като става дума точно за тази част от тялото ще си филмиран,обаче мисли малко.И е*ахти,колко време лъска,че да се докараш дотам бе човек?
Lunin - ти си изключително зъл човек...![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Подуване, деформация...е ако кажеш как си го причини с ръце това, че не ми го побира акъла. На една актьорска вечер при Слави, единия от актьорите разправя как се подобрил сексуалния живот на миньорите след земетресението - пробивали дупка с кангото, пъхали си оная работа в дупката и чакали вторичните трусове - да не би да си опитал нещо подобно?![]()
Темата може да се заключва нищо ми няма говорих със доктор по орология![]()
бляяяяяяяяяяяяяяяяя ква беше тая снимка бе, лелелелелеле ааааааааааааа
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Нищо ти няма е,протъркал си го сигурно...кви са тея гадории дето пускаш само...
>>DjBelev<<
като вечеряте , що гледате снимки на хуйове ве![]()