- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- папагал
здравейте, имам 3-годишен папагал, който се държи нормално но няма от най-дългите пера на 1то крило а другото сякаш трепери.. не е счупено но не знам.. на някого да му се е случвало?!![]()
Да е ходил скоро на кола маска?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Знам защо е така, ама няма да ти кажа пък!
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
ами за кола маска.. не знам.. напоследък не си споделяме както преди... мислите ли че може да е от това? /и мислите ли че имам шанс за сериозен отговор/
Пуснала си тема в Кофата и чакаш сериозен отговор?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
що не провериш за нещо от сорта на онлайн ветирнираили просто не отидеш при такъв, а може да има и паркинсон
n00bs
аз залагам на гонорея
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Ако си мила с мен може да реша да ти кажа.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
StringTheoryPracticist, няма пък.
kalpazanka, ..ами чак сериозен не, но.. кола маска гонорея паркинсон .. :Д
Води го на ветеринар още утре, защото при животните забавянето може да е фатално. Няма какво да губиш време да питаш по форумите.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
частичен паркинсон ако не отрежеш крилото веднага ще го обхване целия !
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !