- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спукан презерватив и Ескапел
Пиша тук, защото съм ужасни притеснена..
Та, историята е следната: В сряда с приятеля ми правихме секс, а презерватива зел, че се скъсал, докато той бил в мен и всъщност, той свърши в мен. След като видя какво е станало ме заведе веднага до аптеката (която е при поликлиника), а там ни отпратиха при генеколог. Той ми предписа Ескапел и каза, че като го изпия няма да има нищо и, че дори нямало да се наложи да го пия ако бях в началото на цикала.. но аз съм в края... и попринцип беше хубаво да ми дойде до 5-ти.. а лекаря каза, че ще ми подрани.. но още не идва.. ;/ Просто полудявам, въпреки че генеколога изглеждаше доста сигурен, че няма да забренея..но тези хапчета вършат работа само при 78% от случайте.. смис.. аз го изпих 30 мин след гафа горе-долу.. От няколко дни ячниците яко ме болят.. и не знам, дали е заради евентуалния цикъл или.. не ;/ Какъв е шанса този месец да ми дойде, заради хормоналната бомба - Ескапел? И нали не може да съм бременна?? ;// Просто полудявам.. не исках да публикувам нищо..но няма с кой да говоря (освен с приятелите.. но и те не знаят как да ми помогнат и да...)
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Щом си пила Ескапел, значи не си бременна! Щом имаш болки в яйичниците би трябвало скоро да ти дойде. А и Ескапела при всички различни странични ефекти има, тоест това, че на повечето им подранявало след него, не значи, че и на теб ще ти подрани, но шанса да обърка целият ти цикъл е доста голям.
+ това че се спичаш толкова много също може да окаже влияние.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Споко, ще ти дойде, Понякога от Ескапел не подранява, а обратното. Споко и другия път слагайте хубаво презерватива .
maDamn
Нормално е и да ти закъснее. И на мен ми се наложи да пия и ми закъсня с 8 дена, така че спокойно![]()
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Само да кажа, че Ескапел-а не е 100% сигурен..
Имам приятелка, след секс, скъсан презерватив, ескапел -и резултата сега - 2 годишно момченце.
При повечето случай действа, да, но винаги има и изключения.
Към авторката
Ще ти дойде, не се притеснявай!Защото и стреса оказва влияние.
Хм, в кой ден от цикъла стана гафа? Кога ти е овулацията?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ескапел може да накара цикъла да дойде по-рано, по-късно, да пропусне. Може да ти обърка и изцяло досегашните изчисления и т.н Изпила си го почти веднага след рисковия полов акт, което увеличава шанса всичко да е наред. Смятам, че няма от какво да се притесняваш.
другия път му кажи да ти се изпразни в устата,а не в путката ;Д
Йеей.. не сум бременна ;дд Днес реших пак да отида на гинеколог.. и ю-пи-ю-пи-йей ;дд мерси все пак ^^
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Браво. Другият път да ти е за урок.
Локвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!