.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

ПОКАНА ЗА СЕКС ИЛИ НЕ...???

Та въпросът ми е следния: Един приятел ме извика у тях за няколко дни,защото родителите му заминават извън града и нямало какво да прави сам ,както казва той.Подчертавам,че ми е просто приятел...е ,натискали сме се няколко пъти ,но е било отдавна.Чудя се какви са му намеренията според мъжката част,защото вие си разбирате от това и дали да отида у тях за 2-3 дни?
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Повече от фен Аватара на Scarface_
    1во не познавам теб , не познавам него ... 2ро ти какво искаш ? може просто наистина да му скучно ... но щом сте се натискали ?! аз не бих викнал мацка за 2-3 дни вкъщи само за да гледаме филми и да не ми скучно , ако не е някоя която ме кефи ...:Д все пак си момиче ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може да не те е викнал точно с тази идея, но това не значи, че няма да се стигне дотам. 3 дни не са малко време.
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Приятел те е поканил у тях за 3 дни? И ти питаш какво значи?
    Не е задължително да правите секс, разбира се, но да знаеш, че няма да ти откаже, ако поискаш.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Май казаха достатъчно... нямам к'во да допълня, освен че ще колабирам от жега след малко !!!

зная,че не познавате нито мен,нито него : ) просто ми е интересно как изглежда
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

Зависи какви са ви отношенията и до къде ще си позволите да стигнете. Ако моя най-добър приятел примерно ме покани у тях знам, че е щот наистина му е скучно и иска да сме си заедно и сме си като брат и сестра. Но в твоя случай и да не те е поканил с цел секс, не се знае до къде ще стигнете.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    С каквато и цел да те е поканил, винаги можеш да кажеш не, ако иска да правите нещо против волятата ти.

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от DeAngelle Виж мнението
    Та въпросът ми е следния: Един приятел ме извика у тях за няколко дни,защото родителите му заминават извън града и нямало какво да прави сам ,както казва той.Подчертавам,че ми е просто приятел...е ,натискали сме се няколко пъти ,но е било отдавна.Чудя се какви са му намеренията според мъжката част,защото вие си разбирате от това и дали да отида у тях за 2-3 дни?

99% те епоканил даправите секс. Ако искаше компания щеше да си викне някой дебилен приятел.

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Зависи какви са ви отношенията и до къде ще си позволите да стигнете. Ако моя най-добър приятел примерно ме покани у тях знам, че е щот наистина му е скучно и иска да сме си заедно и сме си като брат и сестра. Но в твоя случай и да не те е поканил с цел секс, не се знае до къде ще стигнете.
    И точно така стават глупостите. Нямаш си представа колко е силен нагона при мъжете. После ще има ма той ме изнасили. Как бе? Ми нямаше никой в тях и на втория ден както си лежах в леглото ми и бяхме пинали ми налетя. Естествено не всеки мъж ще го направи, но шанса според мен при такава ситуация за изцепки е сигурно 20%, а при пубертетите доста по-голям.
    Последно редактирано от babati : 06-04-2012 на 22:47

Ами приятвлче... Както ти звучи на теб, така си е ако не искаш секс и той ти предложи просто можеш да му откажеш....

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Ако е най-добрият ми приятел знам, че наистина ме е викнал за компания, ако е някой друг-99% иска секс.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Спрайт иска нещо да ти каже

много пъти сме си пускали шеги от рода на кога ще го направим,кога ще се направим щастливи и т.н но той знае,че досега не съм спала с никого и ми е казвал,че не иска да спя за пръв път с него. и за протокола не се водим най-добри приятели
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

В една стая ли спите или на отделни легла в различни стаи ? Според мен може да е покана !

в една стая на едно легло
    Diamonds are pretty
    && so are pearls
    but nothings as gorgeous
    as me and my girls!!!

anonymous708973
    Guest
    в една стая на едно легло
    И ти питаш дали е покана? Я се стегни.
    Не отивай, ако не ти се прави секс с него, защото само му даваш фалшиви сигнали.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    цялата му покана е опит да ти разтвори крачката.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    хихихихихихиаххахахаххаха хахахаххахахихихиихихих, хихихихихихи.
    По темата (нищо, че е безумна) - може да му е скучно и да си няма компания (между другото аз съм канил така, без умисъл за секс), ама вие па - на един креват заедно, пък сте се натискали, пък и подмятания - той направо си ти е казал "ела да те изчукам кат' дърт тенекиджия капак на Москвич 408", образно казано. Макар че, пак казвам, аз имам навика да каня приятелки за компания, но аз съм си аз

ТАКА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Казанова
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мда, и на мен ми изглежда като покана за секс.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

За мен е покана за гости м/у приятели с ясна перспектива за секс

Мега фен Аватара на Hilary_
    Подчертавам,че ми е просто приятел...е ,натискали сме се няколко пъти ,но е било отдавна.

Не ти е нужно мъжко мнение, а малко досетливост!!

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Де се изгуби, уе ? ;д
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Ако много се спече положението или нищо не прави, алкохолът му е майката изпробвана техника
    Стига и ти да го искаш, разбира се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си