- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПОКАНА ЗА СЕКС ИЛИ НЕ...???
Та въпросът ми е следния: Един приятел ме извика у тях за няколко дни,защото родителите му заминават извън града и нямало какво да прави сам ,както казва той.Подчертавам,че ми е просто приятел...е ,натискали сме се няколко пъти ,но е било отдавна.Чудя се какви са му намеренията според мъжката част,защото вие си разбирате от това и дали да отида у тях за 2-3 дни?
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
1во не познавам теб , не познавам него ... 2ро ти какво искаш ? може просто наистина да му скучно ... но щом сте се натискали ?! аз не бих викнал мацка за 2-3 дни вкъщи само за да гледаме филми и да не ми скучно , ако не е някоя която ме кефи ...:Д все пак си момиче ...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Може да не те е викнал точно с тази идея, но това не значи, че няма да се стигне дотам. 3 дни не са малко време.
Welcome to the Jungle...
Приятел те е поканил у тях за 3 дни? И ти питаш какво значи?
Не е задължително да правите секс, разбира се, но да знаеш, че няма да ти откаже, ако поискаш.
Май казаха достатъчно... нямам к'во да допълня, освен че ще колабирам от жега след малко !!!
зная,че не познавате нито мен,нито него : ) просто ми е интересно как изглежда
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Зависи какви са ви отношенията и до къде ще си позволите да стигнете. Ако моя най-добър приятел примерно ме покани у тях знам, че е щот наистина му е скучно и иска да сме си заедно и сме си като брат и сестра. Но в твоя случай и да не те е поканил с цел секс, не се знае до къде ще стигнете.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
С каквато и цел да те е поканил, винаги можеш да кажеш не, ако иска да правите нещо против волятата ти.
И точно така стават глупостите. Нямаш си представа колко е силен нагона при мъжете. После ще има ма той ме изнасили. Как бе? Ми нямаше никой в тях и на втория ден както си лежах в леглото ми и бяхме пинали ми налетя. Естествено не всеки мъж ще го направи, но шанса според мен при такава ситуация за изцепки е сигурно 20%, а при пубертетите доста по-голям.
Последно редактирано от babati : 06-04-2012 на 22:47
Ами приятвлче... Както ти звучи на теб, така си еако не искаш секс и той ти предложи просто можеш да му откажеш....
Ако е най-добрият ми приятел знам, че наистина ме е викнал за компания, ако е някой друг-99% иска секс.
много пъти сме си пускали шеги от рода на кога ще го направим,кога ще се направим щастливи и т.н но той знае,че досега не съм спала с никого и ми е казвал,че не иска да спя за пръв път с него. и за протокола не се водим най-добри приятели
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
в една стая на едно легло
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
![]()
цялата му покана е опит да ти разтвори крачката.
хихихихихихиаххахахаххаха хахахаххахахихихиихихих, хихихихихихи.
По темата (нищо, че е безумна) - може да му е скучно и да си няма компания (между другото аз съм канил така, без умисъл за секс), ама вие па - на един креват заедно, пък сте се натискали, пък и подмятания - той направо си ти е казал "ела да те изчукам кат' дърт тенекиджия капак на Москвич 408", образно казано. Макар че, пак казвам, аз имам навика да каня приятелки за компания, но аз съм си аз![]()
ТАКА ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Казанова
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Мда, и на мен ми изглежда като покана за секс.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Де се изгуби, уе ? ;д
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Ако много се спече положението или нищо не прави, алкохолът му е майката![]()
![]()
изпробвана техника
Стига и ти да го искаш, разбира се.