- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Резултати 7 клас
Хора! Побърквам се! Прерових раздела и не можах да намеря това, което търся :@ В колко часа ще излезнат тия резултати, защото полудявам? Ето го и сайта, в който ги публикуват: http://7klas.mon.bg/
Ох! Вече не ме свърта на едно място![]()
Излезнаха резултатите!
На брат ми
BEL-4.643
Mat-4.021
късат късат![]()
Последно редактирано от Lunin (backup) : 06-04-2012 на 14:49
бел - 5,804
мат - 5,054
зле..
Глезорана, минаваш.
kikki ами на тебе какви са ти оценките?![]()
Пхахах... аз се отнесохАми по БЕЛ - 5.518, а по Мат. - 5.018 Честно казано съм доста разочарована от себе си
![]()
По математика направих някои грешки, за които много ме е яд, но като цял не е фатално : математика-5.554, български-5.750 ( бал:34.608 )
БЕЛ - 5.821
Мат. - 5.839
Ако трябва да бъда честна, доволна съм. Искам само да попитам нещо - НЯКОЙ ОТ СОФИЯ, КОЙТО ЩЕ КАНДИДАТСТВА В 91 НЕГ? Да се запознаем от рано :Д.
И сички сте вундеркинди тука...започвам да си мисля, че няма да ме вземат, въпреки че имам предостатъчно бал...
3,44 бел ; 3,25 мат не съм си давал зор,тука не ни натискат за високи оценки,просто няма желаещи. Цяла година кафенца ....
Е ТОВА Е БОТЕВГРАД !!!
БЕЛ - 5,375
Математика - 5,214
) Доволна съм (happy)
Не съм особено доволна. За кандидатстване оценките ми са: БЕЛ-5,018 Математика-4,429![]()
БЕЛ-5.339 и пустата математика -4.518.. има ли някой да кандидатства за 32ро(София) 2ри чужд руски? о.о
◕◡◕They say learing to love yourself is the first step,that you take when you want to be real...Face up to the fact that you are who you are and nothing can change that belief.◕◡◕
Хора, като гледам тестовете, а и резултатите, изпитът тая година е бил адски лесен. Блазя ви.