.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ДЗИ 2012 !

ДЗИ 2012 !

А бе дали няма по-рано да пуснат вече крайните резултати, на малчуганите вчера ги провериха .. аз бях чул някакви слухове че утре вечерта ще са готови ?! Някой случайно да знае нещо по различно от 11.06.12г. ... вече не мога да чакам да се чудя колко имам :Д ( побъркващо е )

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    На нас от даскало ни казаха на 10-ти, масово се говори на 11-ти, а някой ми беше казал, че щяли да излязат на 18-ти.
    Нямам представа кое е вярно.

edit: Очаквайте обявяването на резултатите от майска сесия на ДЗИ 2012 на 11.06.2012.
    Така пише в сайта.
    Последно редактирано от heartshapedbox : 06-08-2012 на 23:19

matyrite za izleznali

Цитирай Първоначално написано от screw the rules Виж мнението
    А бе дали няма по-рано да пуснат вече крайните резултати, на малчуганите вчера ги провериха .. аз бях чул някакви слухове че утре вечерта ще са готови ?! Някой случайно да знае нещо по различно от 11.06.12г. ... вече не мога да чакам да се чудя колко имам :Д ( побъркващо е )
    gotovi sa rezultatite mojete da gi proverite na www.rezultati.zamatyrite.bg no v momenta e tolkova prenatovareno 4e ne moje i da se otvori ..

Цитирай Първоначално написано от karolina222 Виж мнението
    gotovi sa rezultatite mojete da gi proverite na www.rezultati.zamatyrite.bg no v momenta e tolkova prenatovareno 4e ne moje i da se otvori ..
    Забелязах, явно някои хора като мен ще си почакат още..то толкова хора проверяват че е бъгнало

П.С Направо се побърках с това чакане вече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си