.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Hybrid View

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Приемаме факта, че избира теб и се "отказва" от другата. Слагам го в кавички, защото той няма да се откаже. Ще продължи да го прави, но този път по-умело прикрито. Тази седмица няма да доведе до нищо ново и различно. Вълка козината мени... нататък го знаеш. С изневерниците е същата история в 99.99% процента от случаите.

Все пак и аз като момче ще изкажа мнение относно "момента след раздялата". Относително е. Ако момичето е било просто ей така за запълване на празно време/секс/или най-просто казано - използване на момичето (не че съм имал такива връзки) сигурно грам няма да се трогна, но когато говорим за истинска връзка с истински чувства и т.н. , тогава и на момчетата/мъжете им е гадно/изпадат в дупки/плачат (който ти каже, че не е плакал през живота си, ще излъже...) след раздялата. И те имат период в който искат да си върнат момичето (макар че пак си зависи от ситуацията), нагледал съм се на много такива примери, както и аз самият съм бил в такова положение. Тук обаче идва момента, че не всички показват "вътрешния си емоционален дискомфорт" и ходят да реват наляво и надясно пред тоя и оня. Но като цяло, не мисля че има особена разлика м/у начина по който се чувстват момичета, и този по който се чувстват момчетата след края на една истинска връзка. Пак казвам друг е въпроса, че мъжкия пол уж е по-силният и не ни приляга да циврим като ученички и да "показваме" на всички колко ни боли и колко ни е зле.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 06-06-2012 на 13:42

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    ...но когато говорим за истинска връзка с истински чувства и т.н. , тогава и на момчетата/мъжете им е гадно/изпадат в дупки/плачат (който ти каже, че не е плакал през живота си, ще излъже...) след раздялата. И те имат период в който искат да си върнат момичето (макар че пак си зависи от ситуацията), нагледал съм се на много такива примери, както и аз самият съм бил в такова положение. Тук обаче идва момента, че не всички показват "вътрешния си емоционален дискомфорт" и ходят да реват наляво и надясно пред тоя и оня. Но като цяло, не мисля че има особена разлика м/у начина по който се чувстват момичета, и този по който се чувстват момчетата след края на една истинска връзка. Пак казвам друг е въпроса, че мъжкия пол уж е по-силният и не ни приляга да циврим като ученички и да "показваме" на всички колко ни боли и колко ни е зле.
    Колкото и грубо да звучи, (за което се извинявам) просто не го вярвам..
    Не съм виждала мъж в такова състояние и ми е трудно да го възприема..
    Един огромен инат, самовлюбен, който е убеден, че винаги ще става това което той каже, с огромно самочувствие и нос залепен за тавана..И след раздяла да му е гадно, да бе да, въпреки, че той ми е казвал, колкото и да му е гадно никога няма да го покаже..Не вярвам, че може да го гризе съвестта.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f Виж мнението
    Не съм виждала мъж в такова състояние и ми е трудно да го възприема..
    Не ти е и работа да го виждаш. Един мъж трудно ще се покаже такъв на някого освен на много близък приятел. Евентуално.
    Това, че не рони крокодилски сълзи и не спира да яде, не означава, че не страда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си