.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Smile Какво правите, когато започнете да си омръзвате двамата ?

Не знам дали има подобни теми, но поне нищо не успях да открия. Мисля да давам на по-кратко, защото знам колко са отегчителни дългите романи на някои съпотребители. Проблема е там, че от два месеца и нещо сме заедно с приятелката ми и оттогава няма и ден, през който да не излезем някъде. Съответно малко по малко усещам, как просто почва да ми доскучава с нея и вече едва намирам някаква интересна тема на разговор. При вас как е положението и какво предприемате в такива случаи?
    Последно редактирано от SkiCatA : 06-05-2012 на 16:17
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    късаме

досега бях с една дето не си омръзнахме 2 години ама на..
    Последно редактирано от Joc : 06-05-2012 на 15:48
    то густо, то пусто

Амии защо не разредите вижданията? Аз лично не знам дори и в сериозна връзка дали ще понеса да сме всеки ден заедно, едва ли не постоянно... Все пак си имате някакво лично пространство... не се залепвайте един за друг.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    късаме
    Дам.

Има разлика между това да ви е скучно заедно и да ти е скучно с нея. В първия случай си разнообразявате ежедневието и нещата потръгват, във втория няма смисъл да се мъчите.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Щом за 2 месеца само сте си омръзнали, едва ли сте един за друг.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Pogovori s neq kaji i kak stoqt neshtata bez da q naranqvash nqkak si ...napravete si plan ako trqbva i go sledvaite no v nikuv slu4ai da q skusash ne e re6enie ;x

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз не мисля,че сме си омръзнали,за годината и 7 месеца,в които сме заедно,пък и не ни личи.. така че не мога да определя какво е.. ;д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Зависи какво ме свързва с човека и какви са ми намеренията към него. Или ще се разделим, или ще направя всякакви опити да променя нещата.

Разредете си вижданията. Излизайте и с други хора. Аз 1 седмица ако се виждам всеки ден с някого и ще полудея, какво остава за 2 месеца.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Заедно сте от два месеца и сте си омръзнали? Определено не сте един за друг.

Ние с моя приятел сме заедно от 4 месеца, виждаме се по цял ден и доста често приспиваме заедно. (Или аз у тях, или той у нас) и не сме си омръзнали. Винаги е било интересно, разнообразяваме се по всякакъв начин, имаме общи теми за разговор.

В случая обаче не мисля, че има какво да направите - както казаха по - горе има разлика в това да ви е скучно заедно, и да ти е скучно с нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен
    Град
    <3
    Говорите глупости. Един ден като заживеете с човека до вас и трябва да се виждате постоянно, какво ще правите?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Говорите глупости. Един ден като заживеете с човека до вас и трябва да се виждате постоянно, какво ще правите?
    Точно. Колкото и често да сме заедно, не би могъл да ми омръзне. Цяло лято си бяхме всеки ден заедно и ми беше идеално. Сега, като се виждаме далеч по-малко заради работа/уни ми липсва доста. Хора, които си пасват и се обичат истински, не могат да си омръзнат, ако ще на главите си да се покатерят. Може да им омръзне да правят едно и също. Тогава разнообразяват и толкоз. Но да си писнат те самите един на друг - не.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Заедно сте от два месеца и сте си омръзнали? Определено не сте един за друг.

Ние с моя приятел сме заедно от 4 месеца, виждаме се по цял ден и доста често приспиваме заедно. (Или аз у тях, или той у нас) и не сме си омръзнали. Винаги е било интересно, разнообразяваме се по всякакъв начин, имаме общи теми за разговор.

В случая обаче не мисля, че има какво да направите - както казаха по - горе има разлика в това да ви е скучно заедно, и да ти е скучно с нея.
    И при мене е такава ситуацията, само, че сме заедно от половин година.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Точно. Колкото и често да сме заедно, не би могъл да ми омръзне. Цяло лято си бяхме всеки ден заедно и ми беше идеално. Сега, като се виждаме далеч по-малко заради работа/уни ми липсва доста. Хора, които си пасват и се обичат истински, не могат да си омръзнат, ако ще на главите си да се покатерят. Може да им омръзне да правят едно и също. Тогава разнообразяват и толкоз. Но да си писнат те самите един на друг - не.
    Точно. Пасването е ключово.
    При нас не е е година, а 7 месеца, но принципът е същият.

Както писаха по нагоре не се виждайте всеки ден .. излизай с други приятели и тя да излиза .. Нормално е всеки ден да сте заедно и да ви доскучало .. Променете малко ежедневието ..

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Коментар на място. +1

От гледна точка на шегата - ако заживеят заедно такива индивиди, които на втория месец си омръзват ще спът в различни стаи 6/7 дни, ще ползват отделни бани и тоалетни да не се засичат. Единия ще излиза пред предния вход, другия през задния и само неделите ще бъдат заедно и ще им е много яко

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Aanonim4eto0o Виж мнението
    Както писаха по нагоре не се виждайте всеки ден .. излизай с други приятели и тя да излиза .. Нормално е всеки ден да сте заедно и да ви доскучало .. Променете малко ежедневието ..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Ние първите ни някъде около 7-8 месеца бяхме неразделни, почти 24/7 бяхме заедно. Не си омръзнахме дори за минута, даже напротив, сякаш ставаше все по-интересно и вълнуващо. Сутрин ставах с нетърпение, защото знаех, че ще го видя и този ден. След това той замина да учи и започнахме да се виждаме много по-рядко, като през времето, когато не е тук, ми липсва ужасно много. Чуваме се по телефона всеки ден, отделяме си по 1-2-3 часа за разговори (понякога и повече, когато времето ни го позволява). Не мисля, че ще си омръзнем. Или ако си омръзнем, то няма да е скоро.
    Сиси го беше казала много точно.

Ако ми беше доскучало с него още на 2ия месец, 100% щях да го оставя и да не се измъчвам повече с него.
    И спря да се върти за миг земята..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си