- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуденки?
Това че Ина някъде ме е оплювала (което не помня да се е случвало между другото) далеч не означава че ми завижда или нещо от рода. Тя просто ми показва че не е съгласна с мен и изразява аргументи защо. Начина и е по остър и рязък, което на мен ми е ясно. Ако реши да ме плюе и засяга, вярвай ми може го много добре. И не само мен. Ясно е че всеки за себе си е ултимативно прав, и нищо не е в състояние да промени това. Случвало ми се е да си въртя една и съща плоча известно време, ама само защото защитавам една конкретна теория не означава че тази теория ултимативно ще се превърне в истина.
Ти за себе си си прав, това ясно. Въпроса е че теста на реалността не го издържаш и колкото и да не ти се иска ние (потребителите на форума) определяме критериите. Щото пускаш в нашата среда и нашата реалност(която между другто е и твоя, щом имаш регистрация тук и си един от редовните). Просто ти показваме че теорията ти издиша, но никой не те кара да се откажеш от нея. Ако не ти харесва отговора, който получаваш - пусни си теорията другаде. Среди и реалности има колкото искаш. Все някоя ще ти пасне.
Колко си зле и прочее оценки никой не е давал, защото ти досега един път не си намесил себе си. Всички говорят за 26 годишен девственик. Имагинерна фигура, която ти въведе. Ако тази имагинерна фигура я отъждествяваш със себе си...това вече е друга работа и не ни касае. Начини да си вържеш гащите - много.
Гравити престани с тоя глупав линк.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Естествено че си спомням.Например в онази тема дето спорехме за живота и смъртта.Не си спомням каква точно беше,но хайде няма да влизаме сега в полемики по тоя въпрос,защото е друга тема.
Значи не си прочел качествено темата.Я пак разгледай особено 1-2 страница и обърни ако искаш още повече внимание на твоето приятелче дриимърчето,а след това и на казаните заобиколно неща.
А както казах тезата ми е пак и отново потвърдена.Просто обърни въпросителните изречения на втората чуденка в съобщителни.В училище се учи как.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Айде признай си най- накрая, че oще не си топвал чушката и да се свършва...