.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Тема: Чуденки?

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Това че Ина някъде ме е оплювала (което не помня да се е случвало между другото) далеч не означава че ми завижда или нещо от рода. Тя просто ми показва че не е съгласна с мен и изразява аргументи защо. Начина и е по остър и рязък, което на мен ми е ясно. Ако реши да ме плюе и засяга, вярвай ми може го много добре. И не само мен. Ясно е че всеки за себе си е ултимативно прав, и нищо не е в състояние да промени това. Случвало ми се е да си въртя една и съща плоча известно време, ама само защото защитавам една конкретна теория не означава че тази теория ултимативно ще се превърне в истина.

Ти за себе си си прав, това ясно. Въпроса е че теста на реалността не го издържаш и колкото и да не ти се иска ние (потребителите на форума) определяме критериите. Щото пускаш в нашата среда и нашата реалност(която между другто е и твоя, щом имаш регистрация тук и си един от редовните). Просто ти показваме че теорията ти издиша, но никой не те кара да се откажеш от нея. Ако не ти харесва отговора, който получаваш - пусни си теорията другаде. Среди и реалности има колкото искаш. Все някоя ще ти пасне.

Колко си зле и прочее оценки никой не е давал, защото ти досега един път не си намесил себе си. Всички говорят за 26 годишен девственик. Имагинерна фигура, която ти въведе. Ако тази имагинерна фигура я отъждествяваш със себе си...това вече е друга работа и не ни касае. Начини да си вържеш гащите - много.

Гравити престани с тоя глупав линк.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Естествено че си спомням.Например в онази тема дето спорехме за живота и смъртта.Не си спомням каква точно беше,но хайде няма да влизаме сега в полемики по тоя въпрос,защото е друга тема.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Колко си зле и прочее оценки никой не е давал, защото ти досега един път не си намесил себе си.
    Значи не си прочел качествено темата.Я пак разгледай особено 1-2 страница и обърни ако искаш още повече внимание на твоето приятелче дриимърчето,а след това и на казаните заобиколно неща.
    А както казах тезата ми е пак и отново потвърдена.Просто обърни въпросителните изречения на втората чуденка в съобщителни.В училище се учи как.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Айде признай си най- накрая, че oще не си топвал чушката и да се свършва...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Значи не си прочел качествено темата.Я пак разгледай особено 1-2 страница и обърни ако искаш още повече внимание на твоето приятелче дриимърчето,а след това и на казаните заобиколно неща.
    Казаните заобиколно неща? Ти си този който избягва нашите въпроси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си