Мама ми е обещала, че утре след работа ще излезем да ми купи рокля за прощалната ни вечер /7 клас/, но на мен вече ми поникнаха доста косми на краката, макар че си правих кола в събота

Руси са, но пак се забелязват. Не искам да ги бръсна заради едно мерене на рокли, защото и без това като се върнем още ще пробвам епилатора (ооо, стискам палци наистина да ми вземе утре). Та, сега нз какво да правя. Някакви предложения?
П.П.: Май ще трябва да пазаруваме "тайно" от тати, защото снощи като видя, че мама си е обръснала подмишниците, доста се почуди. Така или иначе, той все ще разбере, че имам епилатор. Но аз мисля, че не това с обезкосмяването си е мое решение, не негово. Тъй като в събота съм на екскурзия, тати ще се върне сам на село и ще дойде да ни вземе вечерта. Ох, надявам се да си отиде в село (ако не беше заради епилатора нямаше де), за да може спокойно да си изпробвам новата придобивка. А дали ще минат през нощта малките червени пъпчици? Имам Акне Аут лосион и той пише, че помага при фоликулити след епилация, дали ще подейства?

А, и пак: Мерси за оговорите на всички досега. Ако намеря въобще епилатор в нашия град, би било хубаво... Е, аз съм виждала, но отдааавна.