- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Хохохо исках 3ка получих 4ка кой кат менеБеше последният кофти изпит, от ся нататъка айляк пълен. Видях се с един приятел, разходихме необикно косматото му за хъски куче, а после отидох да си видя мъжа какво прави. Успях да уредя и детайлите за романтичната ни почивка и всичко е тип топ
А след няма и 1 час ставам на 20 години
Определено ме чакат едни доста приятни и изпълнени с положително емоции дни
![]()
Мееееееееега празния филм... съжалявам, че изгубих час и половина от живота си, за да го гледам |-(
Чувствам се леко неудовлетворена.
Проблемът е, че не знам защо. Здравословно, финансово, психически съм добре. В унито нещата вървят, намерих си втора работа, имам хора, които ме обичат.
И пак нещо не ми достига.
Или съм напълно голям прагматик, или нещо наистина куца. Признавам, понякога ме хваща носталгията по родината, но това го преодолях преди месеци. Много хора ми липсват, но има други, които запълват дупките.
И все пак ми е тегаво.
Мисля, че е време да си събера мислите и да реша какво искам.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Супер съм спрял в момента, в главата ми е боза всичко. Уморен, разочарован и май е време да лягам.
Честит рожден ден тогава, 20 си е хубава възраст, някак е кръгло число. Жалко че след това всички рождени дни са ти някак по еднаквиНе се познаваме грам, ама то не пречи. Жива и здрава и успех в начинанията (:
за сега добре, даже много добре, въпреки, че има някой който ми липсва...просто се надявам някой неща да не се променят : )
притеснена леко,последния изпит е днес и крайййй
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нямам търпение да дойде вечерта<3
Искам съботааааааа! Само да минат днеска и утре, че ми е ужааааасно напечено.
Съненоооооо, иначеееееее нямам търпение да мине известно време....
Доволна от животаВсе пак имало и свестни хора.
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Идвам си след 12 днииииии!!!!
ХУбавко ми е, днес ще е единствения тежък ден - много важен изпит по математика, след училище работа - но след този ден съм напълно фрииии!! Остава само да си опаковам багажа другата седмица, да прибера по кашони всичко и айде, и айляк пълен!
Изморено ми е, много задачки напоследък. Вече силите тотално ме напускат. Добре, че с момчето ми все пак ще заминем този уикенд само двамата на почивчица)
Вижда му се краят, бе.
Само да си уредим почивчицата за без пари на морето и светът ще е чуден.
Искам да го видя. Има сериозна опасност да го удуша от прегръщане...
Днеска положението е много по - добре от вчера. Т'ва слънчице днеска много ме зареди. Обаче за сметка на т'ва, хормоните ми пак си правят компот, но няма да се оплаквам, защото поне машинката замлъкна. И пак ми се пие, мамка му. Е с'а уговарям деня и мястото, след малко и н литра ракия и ше има яко наказване.
В очакване,нетърпение да дойде утрешният ден...отивам на море оле! :Д Стягам багажа и дим да ме няма...кеф кеф кеф не мога да опиша как се чувствам! Надявам се да мине всичко гладко, без проблеми и кавгиИ,естествено, да спечеля някоя друга награда от конкурса ! Както на този който отивам,така и на този, по чиято е-поща пратих дигиталната си рисунка :Д силно се надявам на победи,дори и да не са на първите места, но желая да съм на върха! Дано и на плажа бъда неотразима и яка,пък дано клъвне някой чужденец,че и нашенец :Д Изпълнена съм с противоречиви чувства-от една страна се вълнувам и се надявам всичко да е добре, от друга ме гризе,че нещата може да не са така както си ги представям! Притеснявам се от храната в хотела дали ще е добре, да не стане някой здравословен проблем! И на водата нямам вяра- минерална вода ще пия и пушек да се дига! ОХ дано всичко бъде наред!
Странно.. От една странна съм щастлива, от друга не.. А и ми писнало от класни и изпитвания тази седмица. Нямам време за нищо :H
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Ужасно . Слушам няква дерпресираща музика . Скапаният ми бал за никъде не стига . С малко късмет на второ класиране ще ме приемат някъде . Или баловете трябва да паднат с 3 единициЗа нищо не ставам . Боли ме глава и ми се реве . Писна ми вече от всичко .
Нещо ме цепи главата а имам още работа за вършене до довечера.. направо ужас :д
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Ооооо, ще ходя на концерт на Dead By April тази събота!!хубаво намазах!! Как се вънувам йееей
6 по английски! ^^ Fuck Yeah! Дано и на останалите изходни нива да имам поне 4 и половинаДа свършва най-сетне това училище и дано да се получи нещо с момчето, което харесвам от 2 месеца ..
Дейба гадния махмурлук дейба.Колко съм пил снощи , че да ме държи до следобяд , не знам.Иначе трябва да внимавам с коя компания съм като ми се дъхат бургазлийски ликенца.Момичето обаче беше яка - не знам дали си заслужаваше толкова много обаче
Ох, толкова ужасно се радвам!!! Взех си практическия по зоология на гръбначните с отличен.А така се притеснявах...
Искам... да имам 1-2 дена с него. Наши си.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()