- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали съм бременна ..
Правих за първи път секс с гаджето ми. Проблема е, че стана неочаквано, без предпазни мерки и той свърши върху мен. На другият ден пих хапче ескапел, но не знам дали е подействало. 9-ти ден преди овулацията ми беше и съм много притеснена , защото четох в други форуми , че има вероятност да забременея и от течността, която излиза преди спермата ..
Последно редактирано от s1nshiine_ : 06-08-2012 на 14:08
Мило момиче, щом не е свършил в теб, няма от какво да се страхуваш. "Течността преди свършване" - това се случва в редки случаи, не се безпокой. За да ти е мирна главата, следващия път използвай презерватив!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Редактирано от
kalpazanka
Последно редактирано от kalpazanka : 06-08-2012 на 12:50
казаха ми , че въпреки че не е свършил в мен се пак е свършил върху мен ( долу ) и имало вероятност и да е влезнало малко и затова пих и хапче , но още се притеснявам и реших да пиша за съвет дали е възможно да съм бременна![]()
9ти ден от овулацията ти?
Образовай се преди да правиш секс отново и се пазете. Щом си пила ескапел не се притеснявай, но не разчитай всеки път на него.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Благодаря, но за да ми е по - сигурно ще се радвам и на други мнения
)
Последно редактирано от s1nshiine_ : 06-08-2012 на 15:15
Деца, ползвайте презервативи. Ако не се пазите -оправдание нямате! Щом си пила Ескапел, спокойно, просто е възможно да ти се разбърка цикъла, това е хормонална бомба.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е свършил в теб, пила си ескапел -> Няма начин да си бременна.
Няма овулация, няма свършване в тебе, пила си Ескапел и питаш дали си бременна - НЕ СИ!!! И Ескапела не се пие ей така като бонбонче, в твоя случай е било излишно да го пиеш.
Не мога да си избера в кой ъгъл да си забия главата... Пий, пий Ескапел... взимай ги като тик-так![]()
Човек като е притеснен не знае какво прави. Попитах няколко човека какво мислят и дали съм бременна и те потвърдиха , дори още го мислят , затова реших да пия Ескапел , знам че е доста вредно , но притеснението е голямо , защото може от цялото изпразване нещо да е попаднало в мен . Затова реших да създам и тази тема , колкото е тъпа да изглежда ..
Последно редактирано от s1nshiine_ : 06-08-2012 на 19:59
явно и хората с които си се посъветвала са имали '' добра '' сексуална култура...и не,не си бременна !
ами сигурно , просто много се бях притеснила , но сега ми олекна ;д .. Благодаря![]()
Последно редактирано от s1nshiine_ : 06-08-2012 на 20:54
Бременна си с тризнаци, честито!
Щото свършването извън теб и ескапела добавят по едно бебе..А и това,че не си била в овулация също-станаха четири.
Айде спрете се с това "бременна ли съм", че става досадно.Образовайте се малко и тогава пускайте подобни теми. :х
Щом си пила ескапел,няма да имаш проблеми.Но другия път ползвайте прословутите гумички![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Имам лоша новина.. бременна си с тризнаци!.. вие сте бахти идиотите писна ми през 2 дена да виждам тема '' бременна ли съм, той свърши в/у корема ми, ама ми капна отдолу '' ! Като не знаеш как да вдигаш краката по-добре не го прави!
Оф, темата е отпреди 1 месец. Едва ли вече са и от полза коментарите.
maDamn
по - малко бременна си от амортизиран валяк. Успокой се![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."