.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

5 килограма да сваля

Здравеите, имам излишни 5 килограма които се опитвам да свля от много отдавна по всяккви нчини.Истината е ,че не мога да пазя диети, да гладувам, да ям едно и също с дни и т.н.Обичам да спортувам, но не го правя редовно. Хрумна ми нещо ,но се чудя дали ще има ефект и дали ще е дълготраен. Ако ям на всеки втори или трети ден САМО плодове (различни), а през останалото време си ям нормлно, без да се тъпча, и сладко и хляб дали ще се справя с 5-те килограма за около месец? Като добавинм и спорт разбира се...

яж семена вместо всякакви изделия с бяло брашно- само 1 промяна може да направи голяма разлика
    hi.
    Uhm, I'm just wondering,
    have you got any kind of
    like sort of punky, electronica,
    kind of grime. Kind of like new
    wave grime. But with kinda
    maybe like with broken beats.
    Like kinda dubby broken beats
    but a little bit kinda soulful.
    Like kinda drum and bassy but
    kinda more broken drum and
    bass. Like kind of broken beats
    but break beat kinda broken
    drum and bass. Kind of.
    Do you know what i mean?
    No?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Някакви здравословни проблеми имаш ли /от сорта на нередовна менструация например/?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А защо точно 5 килограма? С тия плодове не знам какво ще направиш, освен да си изпразниш стомаха, да се изкефиш, че уж си свалила и като се наядеш да си ги върнеш.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

ами първо към berrynia - хляба и другите тестени изделия не са ми такъв проблем, много рядко ям хляб. За здравословните проблеми- менструацията ми не е нередовна но имам нередовен стомах... Към FuckingFreak- 5 килограма ,защото тогава ще съм в най-добрата форма, в която бих могла да бъда, просто толкова ми трябва да сваля, а за плодовете е идея, затова пуснах темата ,за да разбера според вас дали е удачно да го правя въобще. Можете ли да ми предложите някакъв друг начин за отслабване за месец без адските ограничения ?

Здравословно хранене+спорт. Толкова ли е трудно бе, хора, та пускате всеки ден по 10 теми, щото се сещате чак като почне лятото за това как изглеждате...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

защото така ни харесва!! Тук съм за съвети , нямам нужда от упреци. Не за всеки е толкова "лесно" да се сдобие с мечтаната фигура.Аз например съм от хората,които обичат да си похапват.Не съм се сетила СЕГА да отслабвам, това се опитвам от отдавна да го постигна (написано е по-горе!!) но все си връщам същите килограми......

Ами има един единствен начин за горене на мазнини, следователно не знам какви съвети искаш да получиш.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Защо мислиш че тези 5 килограма са излишни. Кажи ми колко си висока, години и килограми

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от AnOHuMeH Виж мнението
    Защо мислиш че тези 5 килограма са излишни. Кажи ми колко си висока, години и килограми
    оффф не разбрахте ли че килограмите нямат значение, а как изглеждаш наистина. Ще й кажеш че е в нормата обаче момичето пак ще си има коремче

да , така е и все пак висока съм около 1,59 и съм 54 килограма

Фен
    Град
    София
    нисковъглехидратна диета и упражнения.с упражненията няма да гориш много калории,целта ти е да накараш организма ти да си мисли,че мускулите ти трябват и да не ги гориш тях,ами мазнините.НВ диетата е с високо съд. на протеин,а протеините ти хранят мускулите.т.е. след като отслабнеш няма да си увиснала (:
    образовай се и тогава отслабвай ,моля те,щото като чуя приятелките ми да ми казват,че от пилешко филе се пълнее и ми става лошо.а те ,в същото време го карат на плодове и солети и си мислят,че горят мазнини.ще успееш за около месец,давай !

Зеленчуци яж,много по-пречистващи са от плодовете,които съдържат плодова захар ,така че не прекалявай с тях !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си