.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Въпросът не е в това, че си пише с някво момиче от интернет, а в това, че самият човек не става. Или се самозаблуждава жестоко, или просто си търси оправдание, за да прикрие честата смяна на момичета. Най-вероятно е второто. Остави го да прави квото сметне за необходимо, не се занимавай.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Цитирай Първоначално написано от YoUcANNOtiMaGiNe Виж мнението
    Въпросът не е в това, че си пише с някво момиче от интернет, а в това, че самият човек не става. Или се самозаблуждава жестоко, или просто си търси оправдание, за да прикрие честата смяна на момичета. Най-вероятно е второто. Остави го да прави квото сметне за необходимо, не се занимавай.
    Оставих го.. да си биее главата в компютъра, колкото искаа! Но сега се ядосах на друго... тояя тип простоо нещо много яко му куца, защото сега се забива с някаква друга ;хх Нещо ми се струва много неориентиран в... Всички ми казват, че и тя ще свърши като останалите му - смисъл, минава му.. там квото чувства и минава на следваща. Много му се дразня, защото тя е много тъпа селска пръчка.. буквално и грозна ;х Не го казвам от женска завист, понеже аз съм такъв човек, че каквото си е хубаво си е хубаво и аз го признавам! Но тя е точно като от оная група във фейсбук: "Най-мразим селски пръчки и леопардови щампи". Това, че я е минал целия град не я прави велика, тъкмо обратното: за мен е жалка ;х а и прилича на циганка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си