.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: The perfect summer

Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна

Cool The perfect summer

Здравейте ,
    Дели ни месец от началото на Лято 2012 а какво ще правим през него? Давайте идеи за различни , забавни , развлекателни неща с които ще можем да запомним Лято 2012 като перфектното лято )
    Ето и едно мнг добро клипче
    http://vbox7.com/play:a051ab5dc7

Нямам търпениеее! Искам това лято да си намеря нормално момче, с което да прекараме целия сезон навън и постоянно заедно и с приятели.Искам да отида на най-якия купон... . най-яката почивка...., да си купя нов бански ^.^

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Щеее се науча да правя палачинки, щее направя малка обиколка по разни места, където не съм била, щее купонясвам по морето.. ще си намеря пич, ама само за морето .. Такива неща. Ще имам време да си понауча испанския. Но съм отворена за още идеи ^.^
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

плажчее :ДДД

Голям фен Аватара на zombolovesu
    това лято за мен ще бъде най-тъпото... Ще бъдем на вилата, а там няма нищо интересно -,- само един плаж, но следвващата година.. ^^

Естествено, както всички други ще си хвана гадже с приятели ще играем плажен волейбол ще си направим купон на плажа ще се качим на водно колело и ще скачаме всички заедно и т.н. Малко банални работи, но все пак сме на 12-13 години Може да дадете и други интересни идеи за лятото!

Голям фен Аватара на Daydreamer3
    Град
    Somewhere over the clouds.
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Щеее се науча да правя палачинки, щее направя малка обиколка по разни места, където не съм била, щее купонясвам по морето.. ще си намеря пич, ама само за морето .. Такива неща. Ще имам време да си понауча испанския. Но съм отворена за още идеи ^.^
    А после момчетата "използвали" момичетата в една връзка. :/
    Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"

Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Но като забиеш нещо на морето ти е готини.

Аз под перфектното лято разбирам слънчев бряг и неговите екстри. За нищо друго не ми пука. Върховните моменти са влизането във водата, виждането на морето и голото хоро.

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от Daydreamer3 Виж мнението
    Нали знаеш кой седи зад всяка една "кучка" ? Освен това, аз изяснявам веднага на момчето намеренията си, за разлика от "другия отбор" т.е. мъжете.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си