.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

anonymous546178
    Guest
    И двете навсякъде.
    Комбинаториката е дял от дискретната математика и се използва в абсолютно всички изчисления на шансове, компютърни и телевизионни игри, игрални автомати и тн.
    Геометрията много широко се използва от графичните и уеб дизайнерите. Също и при програмистите пишещи компютърни игри.

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    И двете навсякъде.
    Комбинаториката е дял от дискретната математика и се използва в абсолютно всички изчисления на шансове, компютърни и телевизионни игри, игрални автомати и тн.
    Геометрията много широко се използва от графичните и уеб дизайнерите. Също и при програмистите пишещи компютърни игри.
    Браточка Комбинаториката е част от дискретната математика. А онова за което говориш е булева алгебра и двоична бройна система Те са в основата на компютърните ти глупости, а не комбинаториката (е 100% и тя намира приложение, но ролята и не е основна там)

Иначе си прав за изчисления на шансове. Нарича се теория на вероятностите и го проспах в първи курс, защото беше много скучно и вече бях научил симплекс метод за 4-ка (ако ти говори нещо това)

Как и да е. И я махни това изменение на косинус и синус. Бъди пич и сложи едно дефазиране на негово място. Ще изглеждаш по-умен от 9-ти клас.
    Последно редактирано от babati : 06-09-2012 на 23:54

Супер фен Аватара на MrCreeper
    Цитирай Първоначално написано от babati Виж мнението
    Браточка Комбинаториката е част от дискретната математика. А онова за което говориш е булева алгебра и двоична бройна система

Как и да е. И я махни това изменение на косинус и синус. Бъди пич и сложи едно дефазиране на негово място. Ще изглеждаш по-умен от 9-ти клас.
    ООО повярвай ми, и при създаването на компютърни игри се използва много геометрия и по-точно триъгълници и теорема на питагор.
    Don't hate the hacker,
    hate the code!

Цитирай Първоначално написано от muscle Виж мнението
    И двете навсякъде.
    Леле всичко бях чувала за комбинаториката, ама това, че се ползва в КОМПЮТЪРНИ И ТВ. ИГРИ не бях!!! В момета я уча и както казаха по-горе за тото нпример. Като цяло най-просто казано, комбинаториката ти дава примери за вероятности!!!
    24.12.2010

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си