- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не спирам да мисля за човека, който немога да имам
Харесвам си по-големи момчета от мен..
Последно редактирано от Hiphoplove : 06-10-2012 на 09:02
О, стига глупости, момиче!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Не се трият.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Омг. Като почнете така.... Пф. Толкова сякаш не можете да се занимавате с връстници, ми по възрастни мъже тръгнахте.
Да си говорим честно с един мъж на тея години единственото нещо което можеш да получиш е секс..
Любов и чувства - забрави!
Малка си за него, 20те ако ги беше чукнала щеше да е приемливо, ама при тези обстоятелства разликата ви е немислима. Не знам ти на какво се надяваш и какво очакваш, ама наистина нещо трябва му хлопа, за да тръгне да се занимава с деца.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Добре бе винаги ми е било чудно как може например момиче на 15 години да харесва някакъв дъртак на 26-30,виж мъжа ясно минава 2-3пъти момичето и го зарязва колкото си направи кефа (само ако не го съдят за педофилизъм),но момичето какво намира в него......
Това ми се струва даже бая извратено значи момчето като е завършвало училище, момичето тогава тъкмо е завършвало яслата![]()
( я си го помислете все едно сега да тръгнеш с някой от детската градина
)
Та някой може ли да ми отговори на този въпрос![]()
Последно редактирано от asdfgh12 : 06-10-2012 на 09:51