- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 22
Ииии тази вечер с нощния влак заминавам.8 дена без него. Ще опитам все пак да си изкарам хубаво, ама...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Скукааааааа, преглеждам стари епизоди на едно анимеУтре да видим какво ще стане с поредното интервю...
Офф, утре 2 теста, вторник изходно ниво, да идва 15-ти и дим да ме няма!![]()
Отново супер пропиляния ден. Ама вече супер много ме хваща нервата и не става да чета още. Дано утре денят ми стигне!
утре-да звъня на обяви + класно
вдругиден-обсерватория + контролно +реферат
тая седмица ми се очертава мега яка, а пък другата още повече
оф, уикенда беше уникален
той е страхотен, прекарахме си супер
вече много ми липсва..искам да си го видя, ама ще е най-рано в края на месеца..тъжничко ми е , ама се знаеше , че ще е трудно, няма как..
ресухдфгку нфсъдиктгжсйдфхгукдфху видях Dead By April!!! Аааа, колко съм щастлива![]()
В този период от месеца се предполага, че трябва да ми е нервно. Обаче за първи път от много време ми е весело, щастливо и дори съм приятна компания. Имам желание да творя, да пресъздавам идеите си на разбираем език... Много ми е хубаво.
И той е прекрасен. Разбира ме иии наистина знае как да се държи в такива извънредни ситуации.
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Толкова ме мързи, че не е истина. |( Даскалите праят всичко възможно да им намразя предметите. Толкова са ми противни повечето, че почва да ми става се тая... а т'ва е лошо 'щото тъпата диплома ми трябва. Идилия просто. |( Иначе, като цяло съм добре. ;д
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Разнежвам се, а т'ва ме кара да се отчайвам от себе си. Не е хубаво така!
Ке се видиме у ЛондонO ...![]()
, много се гордея с момчета ! Наистина го заслужават ! И стискаме палци на Олимпиадата !
Някои хора просто не мога да ги разбера и т'ва си е !!
нещо съм в неочаквано добро настроение днес
направо ми блеснаха очите , когато разбрав връзките за тангетна син и кос
Оборудвах си компа с безжична клавиатура и мишка,както и с нови слушалки.Повече мишки за 5 лева няма да си взимам,или скроловете им отказват или бутоните...като видях днеска безжичната клавиатура и мишка не се поколебах,все едно имам нов комп,всички копчета бачкат,чиста е,аз старата спрях да я вадя копчетата и да я чистя щото стана невъзможно..пък и все пак от 7-8 години бях с нея...Ама сега вече ще си свързвам компа с 32 инчовия телевизор,сядам си на диванчето в стаята с клавиатурата и пей сърцесамо сега мъдря как да си преместя и нета до там,че телевизора е в другият край на стаята...трябва да измисля нещо което се мести лесно че иначе ще ме мързи и ще си остане там за дълго
Иначе днеска спокоен ден,релакс и те такива ти му работи![]()
>>DjBelev<<
^Рутер?
По темата: Пак понеделник, пак на работа. Имам бая неща да свърша. Отделно че тя ми липсва адски много, мисля да и звънна след малко да си я чуя. Хм да.
Лек ден на всички.
Т'ва па да си купуваш мишки за по 5 лева излиза много по-скъпо отколкото да си вземеш една за 40-50лв. Вече може и да са станали 5 години от както си взех моята и още си работи перфектно. Сега сметни за тия има-няма 5 години, ако през 3 месеца сменях мишки за по 5 лева, каква сума се получава...
По темата - Днес е важен ден ! Няма да тръгвам с нагласи... каквото стане !
Станах,пих кафе,изкъпах се...бре бре бре,много съм добърсега остава и да се натъкмя да се раздвижа и да отида на урок и няма да имам грешка
![]()
>>DjBelev<<
Мммм станах, пих кафе, малко фб, из форума.. иии сега е време да си седна на задника и да пиша домашна... Стига беее юни месец е писна миииии....Искам да идва вече 30 и да ходим да посрещаме July-a. Мега якото ще е. Нооо първо да оцелеем в даскало. |(
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
WHOS THE BAWS NAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
две шестици на матурите!!! във възторг съм, копеленца! очаквах много по-малко на тази по БЕЛ, но не би!!
fuck yeaaaaaaaaa bitchezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
в такъв възторг съм!!! ще си кандидатствам направо с тях :ь
бел - 5,64
италиански - 5,75
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
^^ Браво!![]()
Изкушавам се да си направя второ кафе или направо Нескуик 3в1.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е, помрачи се щастието, като изчислих, че за СУ доста мъчно ще ми стигнат тези оценки. Но пак ще полея шестиците. По БЕЛ не очаквах толкова с тази тема.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
доволна съм.... влизам в университета, който искам... йес беее мамка вии... (sun) (party)![]()
![]()
вътре съъъъъъъъъъъъъъъм
![]()
Днеска почвам новата работа, да видим аккво и как. Кало - мойта мишка вече четвърта година си бачка без проблемации, а навремето съм дал 7 лева и 99 стотинки за нея
Инак честито за отличните матури![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изнервена тотално,супер тъп сайт исках перди да ида на работа да си видя резултата,но...
Инъче адски ми е щастлливоо..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.