- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога правихте секс за последно :) ?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Омръзна ми от тия ЦЪК, ПОЗДРАВ и всякакви други глупости.
Във всяка тема се е насадил тоя досадник.
По темата: преди седмица и няколко дни
Тежки времена настъпиха.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Да ви имам и тежките времена - една седмица. Преувеличавате до смехотворност, в стремежа си да се правите на интересни, вървежни или там к'вито се опитвате да се докарате.
Нищо лично. Т'ва се отнася за почти всеки който през 2 дни пише в темата, че е правил секс. Ми браво, и нас ни ебе понеже? Ужасно глупава тема.. дайте да си мерим пишките. Ама айде стига съм хейтвал![]()
^Хейтър с хейтърите !!! Недей,че сега ще те нахулят ,че "завиждаш" за завидния сексуален живот на хората!
Преди доста време.
maDamn
Ужас,вече не мога да ги преброя... ;( а имах шанс с поне 2момичета последния месец...ама на пуста глупост...от де па реших че трябва да спра секса за една нощ и да искам сериозни работи :/
>>DjBelev<<
Не беше конкретно за теб, а за всичките които се изказват по същия начин. Както и за ония които се фукат през 2 дни с коментари от сорта на "преди малко"/"днес" и прочие. Смешно е... ше кажеш са спечелили златен медал от Олимпиадата. Странно ми е колко изкривено е станало хорското мислене по тоя въпрос. И не, не се правя на моралист, просто изказвам мнение.
Аз реших, че представката е "НА", шегувам се ;д
Колкото и вулгарно да звучи - предпочитам да беше ,НА,ама нъц...
Такъв шит нЕма,баце.
И как се пльоснах по гръб в банята...дееба.
С месеци...срам ме е,ама с месеци.
maDamn
Остави кой в кое и от колко време е.. аз не мисля че т'ва е нещо с което може да се хвалиш. По принцип е нормално нещо.. но тъпите лапета си мислят че са сторили нещо ВЕЛИКО като са топнали чушляка или като са им го сложили... Все пак в днешно време колкото повече секс правиш толкова по- АЦКИЯ МАНЯК си![]()
Ми явно е готино да се хвалиш всеки пък когато те 'праскат'...
В интерес на истината скоро очаквам в тая тема коментар от рода "В момента го правим на бюрото и реших да ви споделя, докато съм легнала на клавиатурата"
Не е като да не сме срещали такива коментари.. anyslut ;d
Аз съм по-изненадан, че все още никой не е тръгнал да ми обяснява колко много завиждам и хейтвам понеже аз не съм правил секс от х време и как едва ли скоро ще правя щото съм пълен дебил и не знам си какво още.![]()
Начи , виж ся. Знам ,че е много дразнещо някой да прави секс ,а ти не , ама нужно ли е тук да си излизаш помията?! Не ти ли става неудобно?! Хората си постват, за да можеш -точно ти, да им завидиш и д си кажеш"мамка му ,защо не мога и аз". За да се почувстваш малък,жалък и незначителен. Защото те засяга ,че другите хора правят секс. Всеки ден, всеки чак, всяка минута...
Яд те е налЕ?!
Защо се държиш хейтърски,ходи си в мишата дупка и обсъждай как другите си мислят ,че някой много се интересува,колко често се порят другите...
ПП: Аз също ще съм в дупчицата...ела си прайм лаф
*Завижд*
ПП2: Мисля да се поспрА,че мноооого спам ,бе.лек.Мноо.
maDamn
Ей това ме сложи на мястото ми, *засрам*![]()
П.П. - некак си дискомфортно ми става като си говоря с някой небургазлия на "лек"![]()