.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на kindergarden
    дупките са почистените от черни точки пори... точно дерматолог ми препоръча почистването на мен...
    иначе наистина е добре да се третира и вътрешно, но като няма силно изразено акне явно просто е от годините и типа кожа

Повече от фен Аватара на smile12345
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden Виж мнението
    дупките са почистените от черни точки пори... точно дерматолог ми препоръча почистването на мен...
    иначе наистина е добре да се третира и вътрешно, но като няма силно изразено акне явно просто е от годините и типа кожа
    да и това е вярно зависи си от човека...=)

Голям фен Аватара на Colombia
    Иманно от годините и аз на това го отдавам.Кожата ми е чувствителна.Определно,не от най-най чувствителните,но все пак...
    А преди беше много чиста и свежа.Пък съм доста бяла и като ми остане някакъв по-тъмен белег от пъпка хич не е приятно.
    На 20 съм.Сега някак си просто се натрупаха замърсявания,които както казах третирам усърдно,но си има нужда и от още нещо.

Междодуругото,това за честото посещаване на козметични салони за почистване,ми го каза и моята козметичка.
    Думите и бяха''Ако,някъде са ти казали,че трябва да ходиш всеки месец за да те стискат,явно са искали просто да ти вземат парите.Това се прави само когато има нужда.''
    I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си