.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Образовайте се малко преди да правите секс. 2 дни след като й е свършило на дали е била в овулация, но все пак защо правите секс без кондом на по 17... ако стане гафа бебе ли ще гледате??!?!?!
    Толкова си смешна , повтаряш като глуха кучка и трупаш мнения ? Самочуствието ли си дигаш по форумите..
    И DragonLady и тя като теб маняк !! Все едно гледам някви хора с психични проблеми или умствено изоставане...
    granger- и тя приспада към вас , в всяка тема се повтаряте . Гавраили !!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от cartoonnetwork Виж мнението
    Толкова си смешна , повтаряш като глуха кучка и трупаш мнения ? Самочуствието ли си дигаш по форумите..
    И DragonLady и тя като теб маняк !! Все едно гледам някви хора с психични проблеми или умствено изоставане...
    Благодаря ти,че толкова се интересуваш и следиш какво пиша. Трогната съм наистина!
    maDamn

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Не знаех, че да помагаш на хората е психично отклонение, мерси, че ме светна

Ами повтаряме едно и също, защото четем едни и същи теми във форума. Мнения си имам достатъчно, а за разлика от някои тук имам сексуална култура. А ти не се заяждай толкова... трол!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не се заяждам С това трол ми ставаш още по смешна , научила един лаф и бля тря...
    Хубаво искате да помогнете ама бива ли някой отговорил преди вас и вие почвате с повтарянето и с наливките.
    Големците на по 50 години изживяли си живота - станали мъдри , компетентни в всяка област?!
    Аман от комплексари като вас !
    DragonLady- ти не помагаш на хората ти повтаряш някой пост на друг потребител и се мислиш че разбираш от всичко , повярвай не е така
    Това копиране - и лека промяна на текс(коментар ) не е помощ-!
    Последно редактирано от cartoonnetwork : 06-12-2012 на 21:42

Не се заяждам С това трол ми ставаш още по смешна , научила един лаф и бля тря...
    Хубаво искате да помогнете ама бива ли някой отговорил преди вас и вие почвате с повтарянето и с наливките.
    Големците на по 50 години изживяли си живота - станали мъдри , компетентни в всяка област?!
    Аман от комплексари като вас !
    Повтаряме ние, повтаряме, дано някой да чуе... че секс трябва да се прави с гума и да не пият ескапели за щяло и нещяло... ама кой ли си взема поука. Айде стига сме спамили...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си