.
Резултати от 1 до 25 от общо 297

Threaded View

Повече от фен Аватара на babati
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Електроника? Е добре човек, може да е тъпо, ама според мен това за момиче е малко как да кажа... срамно, нетрадиционно? Как виждаш тя да се хване да работи такова нещо, абсурд. Екстремно селско вика, добре, човек. Толкова взимат, като махнеш всички ддс-та, удръжки и тн. Най - много да вземаш отделно още 300лв. за написани допълнително часове, + щедрите по Коледа директори, които дават по 50/100лв. Айде за гимназиите, учителите да вземат 450лв. примерно, защото един ученик е 1500лв. Та както и да е, имах предвид, че едно младо момиче да се захване да учи това + да работи това е малко странно. Отделно при нас поне в ТУ като влязат, сигурно няма човек, който да не е бил на заварка. Трябва да си много амбициран, да учиш и да знаеш, че си заслужава.
    Не мога да те разбера даже какво ми говориш. Казах ти да не ставаш учител. Не знам каква заварка са имали, но сигурно става въпрос за заверка и да нормално е да имаш около 10 заверки на семестър (подписа) и накрая да си завериш семестъра. Това не е поправка. А ако говориш за заваряване няма смисъл и да го коментирам, защото е нещо паднало от небето и нямащо много общо с разговора. Не ставай учител ти казах. Но като адвокат и икономист няма да сполучиш (в по-голямата част от случаите). Половин България и половин свят се юрнаха да учат за адвокати, мениджъри и икономисти. Бъдещето е в инженерните науки на ниво висше образование и занаятите на ниво средно образование (като майстор, водопроводчик, автомонтьор...)
    Лек ден.
    Последно редактирано от babati : 06-13-2012 на 08:57

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си