.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: IP?

Hybrid View

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от MaGuSs Виж мнението
    \

До автора: сигурна ли си, че някой от семейството не ти трие нещата?

И въобще как човек може да твърди, че има компютърна грамотност, като дори не знае и каква антивирусна използва ?
    ъъ.. нито съм казвала, че някой ми трие нещата, нито че имам кой знае каква компютърна грамотност.
    Просто, когато си пиша с някой например в скайп изведнъж спира да ми показва, че този някой ми е писал, т.е. сякаш някой друг чете съобщенията вместо мен и заради това не ми ги показва.

edit:
    doomkillerr чак голи - не, ама имам по бански, по сутиен и не искам да ги гледа всеки случаен, ако "някой" реши да ги разпространява, което е доста вероятно. ;d
    Последно редактирано от Зайче.. : 06-13-2012 на 08:03
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    ъъ.. нито съм казвала, че някой ми трие нещата, нито че имам кой знае каква компютърна грамотност.
    Просто, когато си пиша с някой например в скайп изведнъж спира да ми показва, че този някой ми е писал, т.е. сякаш някой друг чете съобщенията вместо мен и заради това не ми ги показва.

edit:
    doomkillerr чак голи - не, ама имам по бански, по сутиен и не искам да ги гледа всеки случаен, ако "някой" реши да ги разпространява, което е доста вероятно. ;d

Проблема си е в самия скайп - понякога съобщенията могат да се забавят и да ги получиш дори чак след 1 седмица. Това се получава обикновенно, когато интернета прекъсва! Така, че никой не ти чете съобщенията в скайп - спокойно.

П.С. - Дори да предположим, че някой ти чете съобщенията, то той трябва да е влязал в твоя профил в скайп и едновременно с теб ще чете това, което и ти пишеш или получаваш, като съобщения!

Цитирай Първоначално написано от Yesika Виж мнението
    Дори и да използват IP адреса едва ли само с това ще може да ти трие съобщенията.
    А колкото до спирането на скаипа може да е от сървърите на скаип,от нет доставчика ти,от проблем с рутера или лан картата!
    До колкото знам съобщенията изобщо не минават през сървърите на скайп! Пробвал съм с компютри свързани в LAN мрежа - след като се впишат двата абоната и интернета се спре, а остане само LAN връзката може да се разменят съобщения без проблем!
    Последно редактирано от doomkillerr : 06-13-2012 на 16:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си