.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Алергия

Фен Аватара на runway27
    Град
    Пловдив

Алергия

Здравейте. Явно имам някаква алергия и е супер гадно. До сега ми се беше случвало, но не чак толкова осезаемо. Когато съм вънка на слънце постоянно кихам. Тоест постоянно ми се иска да кихна, но не мога и на 2-3 мин. Носа ми тече постоянно. Това обаче не ми пречи чак толкова колкото сълзенето и сърбежа на очите. Не спират да сълзят, а когато ги забърша, защото няма как вече става по-зле започвам да ги барам и се подуват супер много. Забелязвам, че когато съм си вкъщи само и единствено ми тече носа, но това го отдавам на това, че спа на отворен прозорец. Изляза ли на слънце обаче започва всичко и е нетърпимо. Майка ми казва, че сега цъфтят липите и е възможно да е от това. Все пак има ли такава възможност и след около седмица някъде да мине или да посещението при лекар е задължително? Горе-долу от 2-3 дни съм така.

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Братовчедка ми е с абсолютно същата алергия..При нея е всяка година по едно и също време..
    Посети лекар

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    липите са причината сигурно
    единият вариант да пиеш кларитин-не знам дали не е с рецепта обаче
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    От липите е. Очите ти се подуват и сълзят. Отиди на лекар да ти предпише нещо, но нищо няма да ти помогне напълно докато липите не спрят да цъфтят.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    От липите е. Очите ти се подуват и сълзят. Отиди на лекар да ти предпише нещо, но нищо няма да ти помогне напълно докато липите не спрят да цъфтят.
    +1 точно от липите е !! Една приятелка е абсолютно същата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си