.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Е, разбира се, че ще отида на лекар, но просто исках да съм подготвена! Аз нямам никакви симптоми, просто се виждат и ужасно ме е срам! Продполагам, че просто лeля ти е възрастна и затова пак са се появили, все пак съм на 15
    Ще ми кажеш ли колко е струвала тази операция с лазер? Не искам да се мажа и да пия нищо без да има лекарска намеса, че може и да стане по-лошо!

Цитирай Първоначално написано от faithh Виж мнението
    Е, разбира се, че ще отида на лекар, но просто исках да съм подготвена! Аз нямам никакви симптоми, просто се виждат и ужасно ме е срам! Продполагам, че просто лeля ти е възрастна и затова пак са се появили, все пак съм на 15
    Ще ми кажеш ли колко е струвала тази операция с лазер? Не искам да се мажа и да пия нищо без да има лекарска намеса, че може и да стане по-лошо!
    Мне, не е възрастна- на 30 год е и е 50 кг мокра. Има ги по наследство, но са почнали да се появяват видими повърхностни вени след 18 год. Истината е, че и след тази операция след време могат пак да се появят симптомите. Не може да се прогнозира напълно.
    В един разговор тя каза, че и струвало почти 2000 лв. с изследванията. Правят се и изследвания, за да се установи дали си подходящ за операцията. И помня нящо от сорта на цветна снимка или цветен лазер беше.. не съм сигурна.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си