.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 101

Hybrid View

Голям фен
    Просто не ставаш.Ако знаеш с добри приятели , колко сме се гаврили с гаджетата ни , този ще ти се стори като манна небесна.За многото хейтъри ще кажа , че за мое огромно съжаление , най-големия ташак , който си правих с момиче , се обърна срещу самия мен и още тегля , хаха

ако пък приятелят ти и той те гъбарка нарочно , ако 2 пъти се направиш и не му вдигнеш и е като мен , чакай да се зарибява с приятелката ти
    Последно редактирано от Furious? : 06-13-2012 на 13:34

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Просто не ставаш.Ако знаеш с добри приятели , колко сме се гаврили с гаджетата ни , този ще ти се стори като манна небесна.За многото хейтъри ще кажа , че за мое огромно съжаление , най-големия ташак , който си правих с момиче , се обърна срещу самия мен и още тегля , хаха

ако пък приятелят ти и той те гъбарка нарочно , ако 2 пъти се направиш и не му вдигнеш и е като мен , чакай да се зарибява с приятелката ти

Браво! Сигурно се чувстваш супер мъжествен, че се подиграваш с приятелката си. Не мисля, че някой нормален, който обича приятелката си (или поне я уважава) ще започне да го прави. ПАК КАЗВАМ "МНОГО СИ ЯК"

Добре, ако става за 1-и път голяма работа. Видял е, че си си отворила устата... Какво искаш да те прекъсне и да почне да го бие ли.

Момента когато момчето трябва да почне да защитава момичето: Еми в много случай мога да се защита, ама като приятеля ми види, че мълча или не съм на кеф да се разправям със сигурност ще започне той, a не да гледа като идиот и да се прави на ударен.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си